Bedrijfs logo van osw.nl

Osw.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Osw.nl

OSW is een online platform waar je gemakkelijk en snel je voertuig kunt verkopen. Dit kan variƫren van auto's, sloopauto's, motoren, caravans, campers, boten tot elektrische fietsen. Het bedrijf is al meer dan 12 jaar actief en heeft inmiddels meer dan 4500 klantbeoordelingen verzameld, waarbij het gemiddelde cijfer een 9.3/10 is.

Het proces van het verkopen van je voertuig via OSW is erg makkelijk en snel. Als eerste vul je je gegevens in en meld je je voertuig binnen 5 minuten aan op hun website. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en gaat OSW voor je aan de slag. Hun aangesloten partners ontvangen een melding en binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bent degene die bepaalt of je je voertuig voor deze prijs wilt verkopen. Als je blij bent met het bod, wordt je voertuig door OSW opgehaald, betaald en gevrijwaard. Dit gebeurt zonder gedoe en volledig ontzorgd voor de klant.

Het grootste voordeel van OSW is dat je je voertuig online kunt verkopen zonder gedoe en ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur. Je hoeft geen tijd vrij te maken voor proefritten en de overschrijving zelf te regelen, want dit regelt OSW allemaal voor je. Het is een veilige en snelle manier van verkopen, waarbij je een eerlijke prijs voor je auto ontvangt.

OSW biedt ook persoonlijke aandacht en je voer- of vaartuig wordt opgehaald. Bovendien is de aanmelding 100% gratis en vrijblijvend. Hun klantenservice is goed bereikbaar en de ervaringen van klanten zijn overwegend positief. Het bedrijf wordt gewaardeerd met een 9.3/10.

In het kort is OSW een betrouwbaar en professioneel bedrijf waar je gemakkelijk en snel je voertuig kunt verkopen. Het proces is veilig en ontzorgd voor de klant, waarbij je een eerlijke prijs voor je auto ontvangt. Door de positieve klantbeoordelingen en goede klantenservice is het een aanrader voor iedereen die zijn voertuig wil verkopen.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews