Bedrijfs logo van ikwilvanmijnmotoraf

Ikwilvanmijnmotoraf

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ikwilvanmijnmotoraf
Door het internet is alles in een stroomversnelling gegaan en kan je letterlijk vandaag je producten online zetten en ook vandaag verkocht hebben. De laatste paar jaar is Marktplaats enorm populair geworden doordat je daar je spullen kan verkopen, maar met auto's en motoren is dat toch wel vaak geen best platform gebleken. Niet vanwege Marktplaats zelf, maar voornamelijk vanwege de vele oplichters die daar actief zijn. In het geval van motorfietsen/motoren is daar nu verandering in gekomen doordat je gratis (kosteloos) jouw motor te koop kan aanbieden via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Het enige wat je hoeft te doen is wat mooie plaatjes maken en de informatie te verzamelen en dit te plaatsen op het platform. Op de achtergrond vindt er dan een veiling plaats waarbij dealers een bod gaan doen op jouw motor. Als je eenmaal een bod hebt ontvangen (vaak binnen een paar dagen) dan kan je akkoord gaan en de deal afronden. Maar hoe betrouwbaar is ikwilvanmijnmotoraf? Is het echt gratis? Hoe zit het dan met de prijs die je voor de motor krijgt, is dat wel de moeite waard? Hieronder lees je een review over ikwilvanmijnmotorfietsaf en alle informatie die daarbij komt kijken. Mocht je zelf al wat ervaring hebben met het platform en hieronder een review, beoordeling of klacht willen plaatsen dan help je niet alleen ReviewDesk, maar ook anderen die daar over nadenken.

Ikwilvanmijnmotoraf Review

Wanneer je op de website van ikwilvanmijnmotoraf komt is het al vrij duidelijk wat de bedoeling is. Er wordt jou eerst gevraagd om jouw kenteken in te vullen (van de motor die je wil verkopen) en vervolgens kan je de stappen volgen om al snel jouw motor online te zetten voor de dealers die maar al te graag deze willen overnemen. Zonder al te veel poespas (en volledig gratis) kan je dan je motor te koop aanbieden. Mocht je vragen hebben dan is het al direct duidelijk dat je een klantenservice ter beschikking hebt die je altijd kan benaderen bij vragen, opmerkingen of gewoon als je meer informatie wil ontvangen. Als je meer informatie achter het bedrijf wil weten dan kan je naar de "Over ons" pagina, daar kan je precies zien wie achter dit platform zit en waarom het is bedacht. Kortom, ikwilvanmijnmotorfietsaf is betrouwbaar en een van de weinige platforms waar je zonder problemen jouw motor kan verkopen!

Ikwilvanmijnmotorfietsaf Betrouwbaar

Het antwoord: Ja. Ikwilvanmijnmotorfietsaf is volgens onze laatste meldingen betrouwbaar en je kan dus zonder problemen jouw motor verkopen via dit platform. Natuurlijk begrijpen we maar al te goed dat het zo kan zijn dat je een andere ervaring hebt, of misschien ben je het wel volledig eens met dat ze betrouwbaar zijn. In dat geval vragen we je altijd om een review te plaatsen op deze pagina zodat we meer signalen krijgen over hoe het platform werkt en hoe je dat hebt ervaren.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl Klachten

Momenteel hebben we nog geen klachten binnen gekregen over Ikwilvanmijnmotoraf.nl, maar wanneer jij wel een klacht hebt dan vragen we je om die op deze pagina te plaatsen zodat we die kunnen behandelen. Heb jij hulp nodig bij de klacht? Ook dan ondersteunen we je maar al te graag bij het contacteren van de klantenservice.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl Boete

Het is even de vraag of een boete bestaat bij ikwilvanmijnmotoraf. We krijgen hier niet echt duidelijk antwoord op van de klantenservice en daarnaast kunnen we het eigenlijk ook nergens teruglezen in de algemene voorwaarden. Wel zien we dat ervaringen of reviews van anderen aangeven dat zij een boete moesten betalen voor het niet afleveren van de motor op locatie of voor het annuleren van de verkoop nadat er een overeenkomst is. Normaal gesproken zou deze boete dus niet moeten bestaan, maar is het altijd goed om dit even van tevoren nog duidelijk te krijgen. Mocht jij een boete hebben ontvangen dan vernemen we dat graag in de reviews op deze pagina.

Ikwilvanmijnmotoraf Kosten

Het is volledig GRATIS om op ikwilvanmijnmotoraf jouw motor te verkopen en dat is ongekend. Als je naar Marktplaats gaat bijv. dan zal dit je geld kosten. Hoe het werkt is dat Ikwilvanmijnmotoraf.nl geld vraagt aan de aangesloten dealers. Dit zorgt er dus voor dat jij nooit voor de kosten op zal draaien en dat is een fijn gevoel. Zo kun je altijd de prijs krijgen die je wil voor jouw motor.

ikwilvanmijnmotorfietsaf Annuleren

Annuleren van een overeenkomst is bij vrijwel elke partij niet meer te doen, maar bij het verkopen van je motor via ikwilvanmijnmotoraf kan je dit doen als je je toch bedacht hebt en de motor niet wil verkopen voor de prijs waarmee je akkoord bent gegaan of als je toch de motor wil houden. Dat is echt een unieke service en dat zie je dan ook vrijwel nergens anders terug. Het enige wat je hoeft te doen is de klantenservice te contacteren met de vraag om te annuleren. Die kunnen je verder helpen met hoe het precies werkt.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl Contact

Hoewel Ikwilvanmijnmotoraf van hetzelfde bedrijf is als de auto verkoop website, zal je Ikwilvanmijnmotorfietsaf's klantenservice alleen kunnen bereiken via een ander telefoonnummer, namelijk: 053 - 76 000 30. Je kan daarnaast ook nog de klantenservice een email sturen via: [email protected]. Wil je weten wat de openingstijden zijn van de klantenservice om contact op te nemen? Bekijk dan hieronder de openingstijden.

Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag & zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Reviews en ervaringen met ikwilvanmijnmotoraf

Bij ikwilvanmijnautoaf ben je gewend dat je je auto kan verkopen, maar er bestaat gelukkig ook iets voor jouw motorfiets die je maar al te graag zou willen verkopen? We willen maar al te graag weten wat jouw ervaring is met het verkopen van jouw motor op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Hoe is dat gegaan en hoe heb je het ervaren? We zijn erg benieuwd naar jouw review of ervaring. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of ikwilvanmijnmotoraf.nl een betrouwbare website is voor het verkopen van jouw auto.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews