Bedrijfs logo van marmitek.com

Marmitek.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Marmitek.com

Marmitek is een bedrijf dat zich al 25 jaar specialiseert in smart home oplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, waaronder deurcamera's, beveiligingscamera's, bewegingssensoren, slimme lampen en schakelaars, HDMI splitters, audio splitters, HDMI switches, audio switches, matrix switches, DAC converters, audio converters, HDMI adapters, USB-C adapters, HDMI audio extractors, IR extenders, HDMI extenders, Bluetooth koptelefoons, Bluetooth ontvangers en Bluetooth zenders.

Een van de populaire producten van Marmitek is de Surround Anywhere 221, waarmee je draadloos speakers kunt aansluiten. Ook de Stream S1 Pro is populair, deze zorgt ervoor dat je draadloos HDMI kunt streamen vanaf je laptop naar je scherm. Daarnaast biedt Marmitek ook Zigbee schakelaars aan waarmee je handmatig je slimme producten en scenario's kunt bedienen.

Marmitek hecht veel waarde aan betrouwbare verzending. Bestellingen vanaf €100,- in de EU en €250,- in het VK worden gratis verzonden via DHL, inclusief track & trace. Mocht een product niet aan de verwachtingen voldoen, dan biedt Marmitek een eenvoudige retourprocedure binnen 30 dagen. Bestellingen worden over het algemeen binnen 2 tot 5 dagen geleverd.

Het bedrijf biedt ook een uitstekende klantenservice. Tijdens kantooruren op werkdagen kun je contact opnemen via WhatsApp, telefoon of e-mail voor hulp en advies.

Marmitek biedt oplossingen voor het slimmer gebruik maken van apparatuur. Zo kun je met de HDMI splitter meerdere schermen aansluiten op één HDMI-bron. Ook biedt het bedrijf oplossingen voor draadloos presenteren en televisie kijken zonder TV-aansluiting.

Met de slimme camera's van Marmitek kun je altijd een oogje in het zeil houden, zowel binnen als buiten. En met de Zigbee schakelaars kun je handmatig je slimme producten en scenario's bedienen.

Al met al biedt Marmitek een breed scala aan slimme oplossingen voor thuis. Het bedrijf hecht veel waarde aan betrouwbare verzending, goede klantenservice en een eenvoudige retourprocedure. Met de producten van Marmitek kun je het gebruik van je apparatuur slimmer maken en altijd een oogje in het zeil houden.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews