Bedrijfs logo van europcar

Europcar

1.75

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Europcar
Een huur auto is niet alleen handig op reis maar kan ook een uitkomst bieden in Nederland. Met een gehuurde auto ben je op vakantie flexibel en onafhankelijk en je kunt je vakantiebestemming op eigen tempo ontdekken. Binnen Nederland een auto huren kan ook verstandig en voordelig zijn. Een van de factoren die bepalen of een auto huren in Nederland voordeliger zijn, is het aantal kilometers dat je per jaar aflegt. Rij je minder dan 8000 km jaar dan is een auto huren goedkoper dan kopen. Een huurauto is vaak jonger dan een eigen auto dus rij je ook zuiniger en is het huren van een auto beter voor het milieu. Je kunt bij Europcar een auto huren maar hoe weet je of Europcar een goed autoverhuur bedrijf is? Op deze pagina lees je alles over Europcar. Lees de reviews en ervaringen van andere huurders en ontdek of Europcar een betrouwbaar bedrijf is waar je je auto kunt huren!

Europcar huurauto buitenland rijden

Goed nieuws. Je mag met je gehuurde auto van Europcar naar het buitenland rijden. Dit geldt alleen voor de volgende landen: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje, met uitzondering van Ceuta en Millila. Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Review Europcar

Alle voertuigen grondig gereinigd Huurauto voordelig bij u thuis laten afleveren Uw partner als alternatief op het OV Private Lease vanaf 1 maand
De hoogte van de borg is afhankelijk van het gehuurde voertuig: • Voor personenauto’s bedraagt de minimale waarborgsom € 325,00. • Voor bestelauto’s bedraagt de minimale waarborgsom € 450,00. • Voor vrachtauto’s tot en met klasse T3OK bedraagt de minimale waarborgsom € 750,00.

Europcar autohuur

Je kunt bij Europcar terecht voor Kort huren, Lang Huren, Shortlease, Privélease, Zakelijk auto huren en Verzekeringen.

Europcar autohuur in het buitenland

Ben je tevreden over Europcar en wil je ook in het buitenland een auto huren? Europcar is gevestigd in de volgende landen: Marokko, Turkije, Australie, Zuid-Afrika, Frankrijk, Griekenland, Portugal, Amerika, Cyprus, Curacao, Noorwegen, Suriname, Italie, Spanje en Duitsland.

Europcar vestigingen

Europcar heeft in Nederland vele vestigingen waar je terecht kunt. Als je op hun site een auto wil huren en je woonplaats staat er niet bij dan wordt je naar de meest dichtstbijzijnde plaats verwezen. Je vindt Europcar in: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Overtoom, Amsterdam Schiphol, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag Centrum, Den Haag West, Eindhoven Airport, Eindhoven Centraal Station, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Helmond, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Maastricht Aachen Airport, Nijmegen, Rotterdam Airport, Rotterdam Alexander, Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Haven, Rotterdam Zuid, Tilburg, Utrecht, Zeist en Zwolle.

Europcar eigen risico

Europcar autos zijn WA-verzekerd en hebben een standaard eigen risico voor schade aan de auto of in geval het voertuig wordt gestolen. Je kunt het eigen risico verlagen door een aanvullende verzekering af te sluiten. Het standaard eigen risico geldt per schade zoals krassen, rustschade, deuken in auto, lekker band, diefstal, total loss en dergelijke.

Europcar betalingsmogelijkheden

Afhankelijk van het type voertuig kun je op de volgende manier betalen: Betalen per pin of creditcard: Bestelauto, Personenbus, Compact klasse (Middel grote auto klasse), Mini en Economy klasse (Kleine auto klasse), FVMR (7 pers.)
Contant betalen: Mini en Economy klasse (Kleine auto klasse);
Creditcard alleen: Vrachtauto, Intermediate en Standard klasse (Grote auto klasse), Full Size, Premium, Luxury en Special klasse (Grote auto klasse);
In geval dat je met een creditcard betaald dient de kaart op je eigen naam te staan.

Contact met Europcar

Heb je een vraag over je auto of je reservering? Je kunt contact opnemen met Europcar middels volgende telefoonnummer: 088 - 9005555 Zakelijk klanten kunnen bellen met telefoonnummer 088 - 9005520 Heb je een klacht nadat je de auto ingeleverd hebt? Bel dan met telefoonnummer 088 - 9005510

Europcar reviews en ervaringen

Heb jij een auto gehuurd bij Europcar? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaringen en reviews met Europcar! Laat jou review achter en help toekomstige huurders om een goede keuze te maken voor een auto verhuurder. Samen ontdekken wij of Europcar betrouwbare en goede auto verhuurder is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

M. van Beek -

Review

Via Carhire een auto gehuurd in Ierland bij Europcar. Aangekone op Dublin Airport kreeg ik na een lange wachttijd te horen dat ik €61,- p/d verzekering moest betalen. Voor mij betekende dat €366,- extra op de toch al forse huurprijs van €502,95. Mijn argument dat mijn Visa Gold card het eigen risico dekte werd niet geaccepteerd terwijl dit wel werd genoemd in de overeenkomst. Er moest nu een brief zijn van Visa dat zij een dekking gaven. Anders moest er een reservering op mijn creditcard komen van €5000,-. Mijn limiet bij Visa is €5000,- en ik had reeds betaald voor de huurauto. Dus was er niet meer voldoende krediet op mijn kaart om dit af te sluiten. Dus geen alternatief mogelijk. Ook niet na bemiddeling van Visa, via een mail dat ze garant stonden voor het eigen risico. In de voorwaarden die mij waren gestuurd werd hierover niets gezegd, ook niet dat de reservering voor eventuele schade zo hoog zou zijn. Terplekke werden mij de geldende voorwaarden geleverd op 8 vellen papier in regels en voorwaarden. Nagenoeg in onleesbaar taalgebruik. Ik kan niet anders zeggen dat dit een schandalig beleid is waar de communicatie naar de klant totaal onvolledig en misleidend is.

Lysanne -

Meest populaire review

Review

Ik ben mijn creditkaart net voor de reis verloren. Gebeld en gemaild met Europcar om te vragen of ik de betaling vooraf kon voldoen of de hoofdboeker gewijzigd kon worden naar de naam van mijn medereiziger (wel met creditkaart), maar krijgen een korte nee en er wordt niet meegedacht. Nu moeten we annuleren en dezelfde boeking opnieuw maken voor 3x de originele prijs. Slechte service