Wax Guru

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Wax Guru. Lees de reviews en bezoek de website https://www.waxguru.nl/.

Wat vind je van Wax Guru?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Wax Guru

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Wax Guru Review

Misschien heb je er niet bij stil gestaan of ben je het vergeten, maar het waxen en slijpen van een ski of snowboard zorgt ervoor dat je soepeler door de sneeuw glijdt.

Wat is waxen en waarom moet je waxen?

Het beleg van je ski of snowboard heeft contact met de sneeuw. Wanneer je belag stroef is glij je niet lekker door de sneeuw. Verklein de weerstand tussen jouw snowboard of ski met het sneeuw door je uitrusting te waxen. Je zult minder weerstand hebben met de sneeuw waardoor je makkelijker glijdt en een soepelere beleving hebt.

Diensten, onderhoud en cursussen van Wax Guru

Het aanbod van Wax Guru bestaat uit de volgende mogelijkheden: Ski en snowboard onderhoud, waarbij je gebruik kunt maken van de diensten van Wax Guru waarbij zij je ski en of snowboard onderhouden. Webshop, koop hier spullen voor je snowboard, zoals: Snowboard Bindingen, Waxen, Wax, Borstels, Krabbers, Reparatie sticks, Waxijzers, Wax Remover Slijpen: Zakformaat Slijpers, Vijlen, Vijlhouders Werkplaats toebehoren: Ski/Snowboard Klem, Accessoires, Wax en Slijp Sets, Butta Wax, Grabber Warmte producten, Remodeez geur- & vochtvreters Snowboards.
Ook kun je voor cursussen terecht bij Wax Guru. Ze bieden een Wax en Slijp Masterclass en een Online Wax en Slijp Cursus, waarbij je zelf leert om te waxen en slijpen van je ski's of snowboard.

Populaire producten bij Wax Guru

De meest populaire producten op dit moment bij Wax Guru zijn:
  • Grabber Handwarmer (10 paar)
  • Remodeez Home
  • Grabber Teen Warmers (10 paar)
  • Butta Original
  • Remodeez Schoen
  • Remodeez Auto
  • F4 Easy Glide Wax 100ml NS
  • Butta Graphite

Betalen bij Wax Guru

Je kunt je bestelling bij WaxGuru.nl afrekenen middels een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Creditcard, Bancontact of Klarna (achteraf betalen).

Contact met Wax Guru

Heb je een vraag over een product wat Wax Guru verkoopt? Of ben je al een bestaande klant en heb je vragen over je bestelling, zoals wanneer je hem kunt verwachten of hoe je een bestelling kunt omruilen of retourneren? Of heb je een vraag over een van de cursussen die Wax Guru aanbiedt? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is per email bereikbaar op [email protected] Telefonisch is de klantenservice bereikbaar via telefoonnummer: 06-29287554

Bedrijfsgegevens

De bedrijfsgegevens van WaxGuru zijn: Burgemeester van der Veldestraat 27, 2552 TE Den Haag. Kvk-nummer: 64573605

Wax Guru reviews en ervaringen

Heb je iets gekocht bij Wax Guru? Dan lezen wij graag jouw ervaring of review! Daarmee help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken voor een ski of snowboard wax.
Door het achter laten van jouw ervaring of review help je nieuwe klanten om een betrouwbaar en goed beeld te krijgen van de kwaliteit en service van de producten van Wax Guru. Samen ontdekken wij of Wax Guru een betrouwbare snowboard en ski wax leverancier is.

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Wax Guru?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over wax guru

Is wax guru betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over wax guru. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is wax guru actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Wax Guru te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor Wax Guru 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.