Simspeelgoed

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Simspeelgoed. Lees de reviews en bezoek de website https://www.simspeelgoed.nl/.

Wat vind je van Simspeelgoed?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Simspeelgoed

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Simspeelgoed Review

Wordt niet iedereen blij van speelgoed? Leuk om te geven en ook leuk om te krijgen. Simspeelgoed is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van speelgoed van de bekendste merken. Koop je speelgoed voor iemand anders? Dan wil je natuurlijk dat je bestelling goed en tijdig aankomt. Maar is dat ook het geval bij Simspeelgoed? Lees op deze pagina alles over het aanbod, merken, betaalmogelijkheden, contact, reviews en ervaringen met Simspeelgoed. Ontdek voor je besteld of Simspeelgoed een betrouwbare webshop voor kinderspeelgoed is.

Aanbod Simspeelgoed

Het aanbod van Simspeelgoed bestaat uit de volgende categorieën: Display, Kinderkamer, Kleding & Textiel, Mondmasker, School & Stationery, Speelgoed, Voetbal fanshop, Wonen & Koken en Zonnebril.

Merken

Je kunt voor de volgende merken terecht in de webwinkel van Simspeelgoed: Lego, Playmobil, Siku, Hello Kitty, Barbie, Jumbo, Mattel, Nijntje, Play doh, K3, Vtech.

Betalen bij Simspeelgoed

Je kunt je bestelling bij Simspeelgoed afrekenen middels een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal of After Pay (achteraf betalen).

Contact met Simspeelgoed

Heb je een vraag over een product wat Simspeelgoed verkoopt? Of ben je al een bestaande klant en heb je vragen over je bestelling, zoals wanneer je hem kunt verwachten of hoe je een bestelling kunt omruilen of retourneren? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is per email bereikbaar op [email protected] Je kunt antwoord binnen 24 uur verwachten. Simspeelgoed heeft geen telefonische klantenservice.

Bedrijfsgegevens

Adres en bedrijfsgegevens zijn: Simspeelgoed.nl, Hoofdstraat 41, 9693AE Bad Nieuweschans KvK 59558407, tnv Handelsonderneming Irene, BTW NL062866539B01

Simspeelgoed reviews en ervaringen

Heb je speelgoed gekocht bij Simspeelgoed? Hoe heb je dat ervaren en is je bestelling snel geleverd of juist niet? Was je bestelling compleet en volledig of heb je contact moeten hebben met de klantenservice van Simspeelgoed? Wij zijn benieuwd naar jouw review, ervaring of eventuele klacht. Met het delen van je review of ervaring help je toekomstige klanten om een goed beeld te krijgen van de service en kwaliteit van Simspeelgoed. Samen komen wij er achter of Simspeelgoed een betrouwbare webshop voor speelgoed is!

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Simspeelgoed?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over simspeelgoed

Is simspeelgoed betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over simspeelgoed. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is simspeelgoed actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Simspeelgoed te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Simspeelgoed 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.