Bbq en gourmet

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van bbq en gourmet. Lees de reviews en bezoek de website https://bbqengourmet.nl/.

Wat vind je van bbq en gourmet?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over bbq en gourmet

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

bbq en gourmet Review

Je hebt een speciale gelegenheid waar je iets unieks voor wil of wil je dit gewoon totaal overlaten aan een specialist? Dan kan je er altijd voor kiezen om dit te laten doen door de BBQ en Gourmet cateraar. En zoals de naam het al zegt, dit is echt de expert op het gebied van een barbecue en gourmet gelegenheid. Daarnaast kan je ook rekenen op een steengrill service als dat is wat je zoekt. Maar hoe betrouwbaar is deze catering voor gelegenheden? Komt de cateraar de afspraken na en is het vlees en al van goede kwaliteit? Smaakt het? Op deze pagina vind je alle reviews en ervaringen. Heb je zelf al een ervaring en wil je deze delen door een recensie achter te laten? Ook dat kan via deze pagina!

BBQ en Gourmet cateraar - Het aanbod

Voor elke gelegenheid kan je een BBQ en Gourmet aanvragen of zelfs een BBQ pakket bestellen. Denk aan: Verjaardag, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Buurtfeest, Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, Personeelsfeest, Housewarming, Festival, Bedrijfsopening, Receptie, Straatfeest, Burendag, EK of WK, Partyservice, Evenement, Trouwfeest, Familiedag, Zomersluiting. Maar niet alleen thuis kan je een BBQ en gourmet aanvragen, maar je kan echt op elke locatie de cateraar inschakelen. Denk daarbij aan de volgende locaties: Aan huis, Op locatie, In het park, Op het werk, Op de camping, Op de sportvereniging, Op school, Op de club, Op de vereniging, Bij vakantiehuis, In de bungalow, Op kantoor, Op de kampeerboerderij, Op feestlocatie, Op vakantiepark. Kortom, BBQenGourmet.nl kan je overal bij helpen!

BBQenGourmet.nl review

Of je nu op zoek bent naar een cateraar voor een BBQ, Gourmet of Steengrill: bij BBQ en Gourmet ben je aan het juiste adres als specialist hierin voor speciale gelegenheden. Niet alleen kan je dit aan huis krijgen, maar zoals je hebt kunnen lezen kan je werkelijk waar op elke locatie deze cateraar inschakelen en is daardoor ook enorm flexibel. We hebben tot heden nog geen klachten of negatieve reviews ontvangen van BBQ en Gourmet, maar mocht dat veranderen dan zullen we dat op deze pagina kenbaar maken. BBQenGourmet is dan ook betrouwbaar gebleken tot nu toe.

Betalen bij BBQenGourmet

BBQenGourmet bied geen online betaalmogelijkheden. De enige betaalmogelijkheden zijn: Contant bij aflevering, Op rekening (alleen voor bedrijven) of via een factuur. Dit zal dan met een overschrijving betaald moeten worden.

Contact opnemen met BBQenGourmet.nl

Wil je meer informatie krijgen over hoe BBQ en Gourmet je kan helpen of wil je gewoon een medewerker spreken? De klantenservice van BBQenGourmet is altijd voor je bereikbaar en is altijd bereid om je te helpen met je vragen. Hoe kan je dan contact opnemen met BBQenGourmet.nl? Hieronder zie je alle mogelijkheden.

Telefoonnummer: 085-7430362
Email: [email protected]

BBQenGourmet review, wat is jouw ervaring?

Heb je bij BBQenGourmet een BBQ, Gourmet of Steengril pakket besteld of heb je de catering wel eens ingehuurd voor een speciale gelegenheid? Wat is jouw ervaring met het bestellen van de pakketten of van de catering zelf? Hoe heb je de hulp ervaren die je kon krijgen? Kon je makkelijk contact opnemen met een vraag of een probleem? Laat jouw review, ervaring of klacht over BBQenGourmet.nl achter! Daarmee help je andere klanten, samen ontdekken wij of BBQenGourmet.nl een goede catering is.

Andere bedrijven uit categorie homedeco en tuin

Waarom kiezen voor bbq en gourmet?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over bbq en gourmet

Is bbq en gourmet betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over bbq en gourmet. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is bbq en gourmet actief?

Dit bedrijf is actief in de sector huis, tuin, dier en kantoor en in de subcategorieën: homedeco en tuin

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar bbq en gourmet te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor bbq en gourmet 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.