Deurengigant.nl

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 2 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van deurengigant.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.deurengigant.nl/.

Wat vind je van deurengigant.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over deurengigant.nl

Niels

Binnendeuren

- komen afspraken niet na - klant niet centraal - inmeetservice onjuiste advies gegeven - tijdens inmeten verkeerde maat deuren besteld - monteur chagrijnig en melde afgelakte deuren plaats ik niet - ze willen geld niet terugeven IPV daarvan nieuwe hogere offerte. - deze nieuwe offerte wederom onjuiste maten, zelfs monteur kan niet inmeten - ofwel klant dupe van fout deurengigan. -houden letterlijk de deur dicht bij klachten - onkundige onprofessionele bende waar je moet dreigen met juridische stappen om je geld terug te krijgen

5 dagen geleden gepost

Jeff

Was van plan een buitendeur te kopen

Wat een drama. Verkeerd advies in de showroom en de inmeter die geen verstand van deuren heeft. Ik heb een opdekdeur nodig, die verkopen ze niet, maar zij vinden dat hun deuren er wel in kunnen. € 65,- betaald voor het inmeten, wat niet nodig was, als ze verstand van deuren zouden hebben. Helaas, geven ze geen fouten toe en kun je fluiten naar je geld. ADVIES: koop hier geen deuren

12 dagen geleden gepost

Expert review

deurengigant.nl Review

Het kiezen van een nieuwe deur kan best lastig zijn. Er is natuurlijk veel keus in materiaal, opties, breedte, hoogte en bijvoorbeeld merk. Enkele tips om goed voorbereid een deur te kopen zijn: kies een stijl. In welke kamer wil je de deur(en) plaatsen? Hoe hoog zijn de plafonds van die kamer? Heb je de stijl gekozen, bepaal dan hoe je wil dat de deur openzwaait. In een slaapkamer zwaait de deur meestal naar binnen, je bent vrij om hier zelf een keuze in te maken. Kies vervolgens het materiaal, de omlijsting en de kleur. Heb je de ideale deur samengesteld? Vind dan de beste deal! Deuren Gigant is een gespecialiseerde webshop waar je terecht kunt voor deuren. Op deze pagina lees je alles over Deuren Gigant en ontdek je of DeurenGigant een betrouwbare webshop is om jouw nieuwe deur te kopen!

Deurengigant.nl review

DeurenGigant is onderdeel van Gigantisch.nl, waar verschillende webshops onder vallen. DeurenGigant is gespecialiseerd in binnendeuren en buitendeuren. Behalve een leuke webshop met een groot assortiment deuren zijn andere redenen om bij DeurenGigant te bestellen: Deuren in het echt zien? Ga langs in de showroom! Deze zijn gevestigd in Breda, Hoofddorp & Purmerend. Ben je zelf niet zo handig? Maak gebruik van de montageservice! Bij DeurenGigant kun je rekenen op persoonlijk advies. Wil je je oude deur wegdoen? Je kunt gebruik maken van de oude deuren ophaal service die DeurenGigant aanbiedt.

Aanbod deuren

Het aanbod van deuren bestaat uit onder andere de volgende categorie: Industriële Binnendeuren, Afgelakte deuren, Binnendeuren, Svedex afgelakte binnendeuren en Buitendeuren.
Populaire deuren op dit moment zijn: Moodplus Chicago, Svedex SL1 Superlak, Cando Bradford blank glas, Svedex Connect CN12 Svedex Connect CN08.

Stalen deuren bij Deurengigant.nl

Ben je op zoek naar stalen deuren? De hype van dit moment. Dan zit je bij Deuren Gigant goed. Zij hebben de volgende stalen deuren in assortiment: Cando Bradford blank glas, Cando Scampton, Moodplus Chiari, Moodplus Genova, Moodplus Imola en Cando Bradford mat glas.

Betalen bij Deurengigant.nl

Heb je een deur gevonden? Mooi! Deze kun je snel en veilig betalen middels iDeal.

Contact met Deurengigant.nl

Heb je een vraag over een bepaalde deur of wil je meer weten over een al reeds geplaatste bestelling? Contacteer dan de klantenservice! De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085 - 210 23 51. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur 17.00 uur. Stuur je liever een mail? Dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected].

Deurengigant.nl ervaringen en reviews

Heb jij een deur gekocht via DeurenGigant.nl? Ben je er tevreden mee? Wat voor deur heb je gekocht? Was dat bijvoorbeeld een witte binnendeur, zwarte binnendeur, voordeur, schuifdeur of een achterdeur? Is je deur snel geleverd en is alles goed gegaan? Wij zijn benieuwd naar jouw review, ervaring of eventueel klacht over DeurenGigant! Met jouw review help je andere klanten om een goede keuze te maken voor een deur en samen ontdekken wij of Deuren Gigant een goede en betrouwbare deuren webshop is!

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor deurengigant.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over deurengigant.nl

Is deurengigant.nl betrouwbaar?

Er zijn 2 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over deurengigant.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is deurengigant.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar deurengigant.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor deurengigant.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.