Bedrijfs logo van zo veilig

Zo veilig

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Zo veilig
178 inbraken per dag in Nederland is iets om serieus rekening mee te houden en het is daarom steeds belangrijker geworden om je woning of kantoor goed te beveiligen. Een beveiligingssysteem, camerabewaking, video deurbel, slim thuis zijn de mogelijkheden die ervoor zorgen dat je over een veilige woning of gebouw beschikt. En wat is beter dan dit te regelen via Zo Veilig? Je bent dan namelijk 24/7 beveiligd tegen inbraken en brand. Maar hoe betrouwbaar is Zo Veilig en wat zijn de ervaringen met dit bedrijf? Op deze pagina kan je alle ervaringen lezen omtrent Zo Veilig? Wil je zelf een review achterlaten? Ook dat is gewoon mogelijk op deze pagina!

Zo Veilig reviews

Je kan zowel een alarmsysteem huren als kopen bij Zo Veilig en dat maakt het voor jou eenvoudiger om een beslissing te maken over wat voor jouw situatie nodig is. Zo Veilig werkt samen met Securitas, wat betekent dat je je alarmsysteem kan aansluiten op de meldkamer van Securitas en dus op elk gewenst moment hulp kan krijgen van beveiligers om een kijkje te nemen wanneer er alarm is. Samen met Zo Veilig kan je in kaart brengen wat je wensen zijn en welke oplossingen Zo Veilig voor jou kan installeren om voor een veilige situatie te zorgen. Zo Veilig is betrouwbaar en ook nog eens een erkend partner van Securitas.

Zo Veilig, wat is jouw review?

We proberen ervoor te zorgen dat ReviewDesk zo betrouwbaar mogelijk blijft en dat kan alleen met jouw hulp. Met jouw ervaringen en het schrijven van een review zorgen we er namelijk voor dat we de laatste weetjes hebben van de bedrijven waar je een bestelling kan plaatsen. Hoe betrouwbaar is Zo Veilig? Hoe was de dienst en hoe zijn de producten die je daar hebt kunnen afnemen? Door dit te delen door een recensie te plaatsen weten we precies hoe betrouwbaar Zo Veilig is als partner en installateur van beveiligingsoplossingen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Debby -

Review

Jarenlang in noord Holland dit alarmsysteem gehad. Nu verhuisd naar Gelderland. Gelijk al ellende. Monteur kwam bij ons op 22 augustus 2022. Hij kwam binnen en liep rond of hij de baas was in ons huis. Zo’n instelling hebben wij nog nooit gehad van de monteurs in noord Holland. Voorts was hij aan het klungelen met de componenten en vertelde hij dat hij de beste monteur was, dat de andere monteurs hem steeds om advies vroegen. En hij maakte nooit fouten, want hij had zo’n goed systeem van installeren vertelde hij ons. Nou, onze ervaring is dat hij de slechtste monteur is die bij ons is geweest. Na installatie hebben we alles doorlopen. Hij bleek componenten op de foutieve plek te hebben gemonteerd. Gelukkig kwam ik daar zelf achter en kon hij het nog wijzigen, anders had ’s nachts het alarm afgegaan. Hij zei dat ie alles had geregeld, ook de meldkamer. Nu zijn we 4 maanden verder en ging ineens ‘s nachts de brand/koolmonoxidemelder af op zolder. We werden niet door de alarmcentrale gebeld. In noord Holland werden we in zo’n geval direct gebeld. Ik heb zelf de alarmcentrale gebeld en daar bleek ons systeem nog in installatie modus te staan. De alarmcentrale krijgt dus helemaal geen enkele melding van ons binnen. Erg kwalijk dit. Ik heb gebeld naar zoveilig en daar vroegen ze of de rook/koolmonoxide melder wel bij hun was aangeschaft. Konden ze helemaal niet vinden in het systeem. Zo slordig is dit!! Ze had met de dienstdoende monteur overlegd en besloten werd om voor de nacht de rook/ koolmonoxide melder de batterijen uit te halen, zodat we konden slapen. De volgende dag heeft de dienstdoende monteur ons gebeld en hebben wij alles nogmaals verteld, waar ook nog bij kwam dat de foto/ bewegingsmelder op de overloop het ook niet doet. Echt, mijn klomp brak in tweeën. Besloten werd dat er een afspraak met een monteur wordt ingepland en dat dan alles op de juiste manier in werking wordt gezet. Ik had zoveilig in augustus al doorgegeven dat de monteur die bij ons de boel installeerde in augustus hier niet meer in huis komt. Daar hebben wij heel slechte ervaringen mee. Hopelijk komen ze uit noord Holland vandaan. Daar werken wel goede monteurs. We wachten we af voor een afspraak.