Bedrijfs logo van perfect health

Perfect health

3.4

5 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Perfect health
Aan je gezondheid werken is iets wat je altijd zou moeten doen en ook zorgvuldig zal moeten doen, want je ziet maar weer eens hoe belangrijk het is om over een goede gezondheid te beschikken. Zo zijn supplementen een van die hulpmiddelen die je kan nemen om gezond te blijven, denk daarbij aan: visolie, vitamine D, omega 3, magnesium, vitamine C, en nog veel meer supplementen. Tegenwoordig kan je deze overal online bestellen, maar voor een goede ervaring kan je bij Perfect Health terecht. Perfect Health staat namelijk niet alleen voor je klaar om je te helpen met supplementen, maar ook nog eens met een bloedtest en andere middelen. Maar hoe betrouwbaar is Perfecthealth.nl? Kan je gerust een bestelling plaatsen of een van de programma's volgen? Alle reviews over dit bedrijf kan je op deze pagina lezen. Heb je zelf al ervaring met Perfecthealth en wil je een review achterlaten? Ook dat kan op deze pagina!

Waarom kiezen voor Perfect Health?

  • Je besteld hoogwaardige voedingssupelementen
  • Je kunt gebruik maken van een deskundig gezondheidsonderzoek
  • Je ontvangt betrouwbaar persoonlijk advies

Wat is Perfect Health?

Perfect Health is een website waar je een health check kunt uitvoeren en waar je ook voedingssupplementen en programma's kunt bestellen om te werken aan je gezondheid.

Perfect Health review

Perfect Health kan je de perfecte ervaring bieden door nog beter op je gezondheid te letten door de hulpmiddelen. Waar je mee kan beginnen bij PerfectHealth is een online health check. Daarmee vul je een vragenlijst in waardoor je precies weet wat je nodig zal hebben. Dit is gratis en ook de uitslag is gratis. Je kan de uitslag zelfs gratis bespreken met een van de gezondheid adviseurs. Er wordt inzicht verkregen in je gezondheid en ook weten de adviseurs precies welke supplementen je nodig zal hebben.
Zelf kan je ook de nodige supplementen bestellen via de webshop, namelijk: omega 3, vitamine D, probiotic, vitamine K2, magnesium. Maar ook supplementen voor brain support, heart support, joint support, bone support, urinary support, liver support, menopause support, prostate support en je kan ook CBD olie bestellen!

Perfect Health Premium Health Check

Wil je inzicht k rijgen in je gezondheid? Neem dan de Premium Health check. Deze bestel je via Perfect Lab, waar je vervolgens een prikpunt uitzoekt. Je moet vervolgens bloed prikken (anoniem) en vervolgens ontvang je de resultaten online en kun je deze bespreken met een deskundig persoon.

Perfect Health Programma's

Deze immuniteit programma's zijn samengesteld voor een optimale ondersteuning van je immuunsysteem. Momenteel zijn er twee programma's Premium Immuniteit programma en Basis Immuniteit programma. Verschil tussen deze twee programma's zijn het aantal vitamines

Perfect Health supplementen

De supplementen vind je in de shop waar je ook per categorie de juiste supplementen kunt vinden. Zo heb je supplementen om de weerstand/ basis te verhogen, supplementen voor je hart en vaten, bewegingsapparaat en specifieke formules.

Populaire producten bij Perfect Health

Momenteel zijn dit populaire producten bij Perfect Health:
  • Advanced Antioxidant Complex
  • Vitamin D3 Forte 75 mcg
  • Buffered Vitamin C
  • Premium Multi Complex

Betalen bij Perfect Health

Je kunt je bestelling bij Perfect Health veilig betalen middels een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal, Creditcard, achteraf betalen met Afterpay of Klarna betaal later.

Contact met Perfect Health

Heb je een vraag over een bepaald product of wil je advies inwinnen over het de voedingssupplementen of programma's? Heb je specifieke vragen over bepaalde vitamines? Het team van Perfect Health kan je daar goed advies over geven. Neem contact op met de klantenservice specialisten van Perfect Health.
Klantenservice is bereikbaar per mail en telefoon, zie hieronder de contact gegevens en openingstijden. E-mail: [email protected] Tel: 020 – 2809200

Perfect Health review, wat is jouw ervaring?

Heb jij gebruik gemaakt van de producten of diensten van Perfect Health? Merk je veel verbetering en verschil na het gebruik van de voedingssupplementen? Mocht je gebruik hebben gemaakt van de (Premium) Online Health Check dan lezen wij ook graag hoe je dit hebt ervaren en of je het aan vrienden en familie aanbeveelt. Laat jouw ervaring, review, beoordeling, compliment of klacht achter en help potentiële klanten een goede keuze maken. Samen komen we er achter of Perfect Health een betrouwbare plek is voor voedingssupplementen, programma's en health checks.
Vergelijkbare bedrijven
Artikelen

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Mauritz -

Meest populaire review

Review

Premium voedingssupplementen . De gezondheidsadviseurs zijn deskundig en helpen je met de voedingssupplementen die voor jou van belang zijn. Ook bieden ze health checks aan , waar je precies weet of je gezondheidsrisico's loopt, en waar er mogelijkheden zijn om je gezondheid te verbeteren. Dit is pas echt : personalized suppletation. Next level! Kan het iedereen aanbevelen.

Norma -

Review

Super! Top kwaliteit supplement, deskundig advies

Angela -

Review

Klantenservice waardeloos nemen de telefoon nooit op had vragen uiteindelijk zeggen ze te laate op de vraag waarom ze de telefoon nooit opnemen krijg je geen antwoord!!

Danielle -

Review

Het werkt niet en ze verwachten dat je dat binnen 2 weken al kan zien. Dus ben t geld kwijt. Niet aan beginnen dus.

Jack -

Review

Prima omschrijving van de producten op de site en het zijn hele fijne producten