Bedrijfs logo van koopjesdrogisterij.nl

Koopjesdrogisterij.nl

1.0

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Koopjesdrogisterij.nl

Is koopjesdrogisterij.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij koopjesdrogisterij.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of koopjesdrogisterij.nl een goede en betrouwbare site is. koopjesdrogisterij.nl is actief in de categorie Dieet & gezond en verder ook te vinden in beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor koopjesdrogisterij.nl?

Je kiest voor koopjesdrogisterij.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met koopjesdrogisterij.nl

koopjesdrogisterij.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over koopjesdrogisterij.nl

Hoe heb je het bestellen bij koopjesdrogisterij.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of koopjesdrogisterij.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt koopjesdrogisterij.nl overzichzelf?

Bij koopjesdrogisterij.nl shop je makkelijk online voor je zelf, je partner, je gezin en ook voor je dieren!
koopjesdrogisterij.nl omvat een reeks aan producten van bekende merken zoals weleda, modifast, kineslim, vogel, weight care en orthica. en dat voor aantrekkelijke prijzen.
daarnaast wordt de klant gemak, veel voordeel en a-merken voor de beste prijs geboden. als laatst test koopjesdrogisterij samen met een testpanel regelmatig alle producten. Bij Koopjesdrogisterij.nl shop je makkelijk online voor je zelf, je partner, je gezin en ook voor je dieren!
Koopjesdrogisterij.nl omvat een reeks aan producten van bekende merken zoals Weleda, Modifast, Kineslim, Vogel, Weight Care en Orthica. En dat voor aantrekkelijke prijzen.
Daarnaast wordt de klant gemak, veel voordeel en A-merken voor de beste prijs geboden. Als laatst test Koopjesdrogisterij samen met een testpanel regelmatig alle producten.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Gerjanda Faasse -

Meest populaire review

Review

Zeer Slecht Wees gewaarschuwd koop hier niets!!!!! Product niet geleverd omdat deze er niet is en hun dit geannuleerd hebben ook geen vervangend product gekregen. En Geld ook niet terug gekregen. Reageren niet op mail en telefoon zijn niet te bereiken wat je op een bandje moet horen. Wanneer je ook belt ze nemen nooit op.