Bedrijfs logo van agoda

Agoda

1.94

4 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Agoda

Agoda? Ja, absoluut betrouwbaar én ontzettend handig. Sinds 2005 is dit bedrijf een one-stop-shop voor al je reisbehoeften. Met meer dan 2 miljoen verblijven om uit te kiezen – van knusse appartementen in het hart van de stad tot prachtige villa's in dromerige landschappen – heb je bij Agoda de wereld aan je voeten.

Maar Agoda biedt meer dan alleen verblijf. Ze regelen ook vluchten voor je, zorgen voor vervoer van de luchthaven naar je bestemming met hun luchthaventaxi's, en ze kunnen zelfs een auto voor je regelen. Ben je een liefhebber van koopjes? Houd dan hun dagdeals in de gaten, daar kun je vaak een geweldige deal scoren.

Misschien vraag je je af: is Agoda betrouwbaar? Om die vraag te beantwoorden, kun je alle Agoda reviews eens doorlezen. Deze reviews zijn geschreven door reizigers die Agoda hebben gebruikt voor hun reizen, en geven je inzicht in hun ervaringen.

Bij Agoda draait alles om het gemak van de reiziger. Geef je vertrekdata en bestemming op, en je krijgt binnen een paar seconden alle beschikbare opties te zien. Ja, de site kan wat druk ogen, maar de pagina met je winkelmandje? Die is juist rustig en overzichtelijk. Hier zie je alles wat je hebt geselecteerd, en het definitieve bedrag dat je moet betalen.

Wat echt geweldig is, is dat jij na je reis net zo goed jouw review kunt achterlaten. Of jouw ervaring nu vijf sterren waard is, of juist helemaal niet hetgeen was wat je ervan had verwacht, deel het met ons en andere reizigers. Jouw Agoda review kan andere reizigers enorm helpen bij het maken van hun keuze.

Betalen bij Agoda is eenvoudig, en kan zelfs op je favoriete manieren. Of je nu Paypal of Ideal gebruikt, ze accepteren het allebei. Twijfel je nog over een reservering? Geen zorgen, je kunt altijd je reservering later betalen, en je kunt zelfs gratis je reservering annuleren.

Dus, hoe betrouwbaar is Agoda? Daarvoor hoef je alleen maar de Agoda reviews te lezen, of beter nog, probeer het platform zelf uit en bepaal je eigen oordeel. Elke review is ontzettend waardevol, en helpt de volgende reiziger bij het vinden van de perfecte plek om te verblijven. Deel dus jouw Agoda review, en help anderen de wereld te ontdekken!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Mariska -

Meest populaire review

Review

Prima gevonden via de site, prijzen waren top. Hotel was ook prima. Tevreden klant!

Pierik -

Review

Boek nooit geen hotel meer via Agoda Wij hadden een hotel geboekt wegens omstandigheden moeten we annuleren op dokters advies maar we kregen het geld niet terug we konden fluiten naar os geld

Yvonne -

Review

Ondanks diverse mailtjes van mijn kant bedrag zoals onder beloofd op 25 augustus nooit terug ontvangen The hotel has informed us that they would like to waive the penalty for this booking cancellation so that we would be able to process your refund of EUR 87.44 as quickly and conveniently as possible.

Frank Vander Stichele -

Review

NEVER AGODA AGAIN Wij hadden langs agoda een overnachting gereserveerd in het Airport Hotel Aurora in Keflavik. Omdat de vlucht door Play Airlines werd geanuleerd en we maar 2 dagen later konden vertrekken hebben we gevraagd om de reservering met 2 dagen te verplaatsen. Eerst hebben we het hotel rechtstreeks gecontacteerd en de hotelbediende heeft gezegd dat het verplaasten van de reservering enkel mogelijk was na akkoord van AGODA. Ik heb dus een mail naar AGODA gezonden om uit te leggen wat ons probleem was. Enkele uren later hebben we een automatisch antwoord gekregen dat het hotel niet wenste in te gaan op onze vraag. Ik heb dan terug naar het hotel gebeld en ze hebben me laten weten dat ze geen enkele aanvraag van Agoda ontvangen hadde. Het hotel heeft dan de reservering verplaast. AGODA is enkel goed om percenten op te strijken maar zonder service te geven. Dus conclusie NOOIT MEER AGODA