Bedrijfs logo van nh-hotels.nl

Nh-hotels.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Nh-hotels.nl

NH Hotels is een internationale hotelketen met meer dan 350 hotels in 33 landen. Ze bieden accommodaties in topbestemmingen in Europa en Amerika, zoals Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Madrid, Rome en New York. De hotels van NH Hotels zijn geschikt voor verschillende soorten reizigers, zoals families, zakenreizigers en vakantiegangers.

NH Hotels heeft een breed scala aan themahotels, waaronder familievriendelijke hotels, hotels langs snelwegen, hotels met spa, huisdiervriendelijke hotels, boetiekhotels, romantische hotels en resorts. Hierdoor kunnen reizigers een hotel kiezen dat past bij hun specifieke behoeften en voorkeuren.

De hotels van NH Hotels zijn gunstig gelegen op verschillende locaties, zoals het centrum van de stad, bij luchthavens, aan het strand en dicht bij populaire bezienswaardigheden. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om de omgeving te verkennen en te genieten van wat de bestemming te bieden heeft.

NH Hotels biedt regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan, waardoor reizigers kunnen profiteren van voordelige tarieven. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan, waarmee gasten een verblijf in een van hun hotels cadeau kunnen geven aan hun dierbaren.

Voor professionals biedt NH Hotels oplossingen op maat, zoals het NH+ Business Program en vergader- en evenementenfaciliteiten. Ze hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en evenementen, en kunnen aan de specifieke behoeften van bedrijven voldoen.

Loyaliteitsprogramma NH DISCOVERY biedt exclusieve voordelen aan loyale gasten, zoals gegarandeerde korting bij boekingen, extra beloningen en speciale aanbiedingen en ervaringen. Leden kunnen ook hun reserveringen beheren via de website of app van NH Hotels.

Kortom, NH Hotels is een internationale hotelketen met een breed scala aan accommodaties in topbestemmingen over de hele wereld. Ze bieden verschillende themahotels en speciale aanbiedingen, en hebben oplossingen op maat voor professionals. Met hun loyaliteitsprogramma en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem zorgen ze ervoor dat gasten een comfortabel en aangenaam verblijf hebben.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews