Bedrijfs logo van holidaysuites.nl

Holidaysuites.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Holidaysuites.nl

Is holidaysuites.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij holidaysuites.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. holidaysuites.nl is actief in de categorie reizen en vakanties en verder ook te vinden in de subcategorie hotels.

Waarom kiezen voor holidaysuites.nl?

Je kunt gerust bij holidaysuites.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met holidaysuites.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van holidaysuites.nl.

Jouw ervaringen en review over holidaysuites.nl

Hoe heb je het bestellen bij holidaysuites.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of holidaysuites.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt holidaysuites.nl overzichzelf?

De voorwaarden zijn uiterst flexibel. de dag van aankomst is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. verblijven bij holidaysuites.nl kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. boeken is heel eenvoudig. betalen kan met apple pay, bancontact, belfius direct net, credit card, giropay, ideal, ing home’pay & kbc/cbc-payment. de site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch, om de mensen nog eenvoudiger te laten boeken.

holidaysuites.nl werkt met een digitale receptie, dit wil zeggen dat de klant niemand ter plaatse ontmoet. de vakantiegasten krijgen hun toegangscode enkele dagen voor hun verblijf via mail. met die code kunnen ze hun holiday suite binnengaan. zo hoeft niemand aan te schuiven aan de receptie. de vakantie start meteen. een vakantie bij holidaysuites.nl verloopt geheel op eigen tempo. bovendien beschikt elke holiday suite van een eigen uitgeruste keuken. van vaatwasser tot pannen, van bestek tot een koffiezetapparaat.
De voorwaarden zijn uiterst flexibel. De dag van aankomst is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven bij Holidaysuites.nl kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. Boeken is heel eenvoudig. Betalen kan met Apple pay, bancontact, Belfius direct net, credit card, Giropay, iDEAL, ING Home’pay & KBC/CBC-payment. De site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch, om de mensen nog eenvoudiger te laten boeken.

Holidaysuites.nl werkt met een digitale receptie, dit wil zeggen dat de klant niemand ter plaatse ontmoet. De vakantiegasten krijgen hun toegangscode enkele dagen voor hun verblijf via mail. Met die code kunnen ze hun Holiday Suite binnengaan. Zo hoeft niemand aan te schuiven aan de receptie. De vakantie start meteen. Een vakantie bij Holidaysuites.nl verloopt geheel op eigen tempo. Bovendien beschikt elke Holiday Suite van een eigen uitgeruste keuken. Van vaatwasser tot pannen, van bestek tot een koffiezetapparaat.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews