Bedrijfs logo van smiler

Smiler

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Smiler

Smiler.co is een online platform dat fotoshoots aanbiedt op meer dan 150 locaties wereldwijd. Met Smiler.co kun je een professionele fotograaf boeken om je speciale momenten vast te leggen op populaire fotoplekken in steden zoals Parijs, Amsterdam, Barcelona, Rome en Londen.

Op de website van Smiler.co vind je een breed scala aan fotoshoot-opties, waaronder fotoshoots bij iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren in Parijs, het Louvre Museum in Parijs, de Jordaan in Amsterdam, de Sagrada Familia in Barcelona, het Colosseum in Rome en de Big Ben in Londen.

Het boeken van een fotoshoot via Smiler.co is eenvoudig en handig. Je kunt de gewenste locatie en fotoshoot selecteren, evenals de gewenste datum en tijd. Vervolgens kun je je boeking bevestigen en betalen via het online boekingssysteem van Smiler.co.

Het team van Smiler.co zorgt ervoor dat je wordt gekoppeld aan een professionele fotograaf die ervaring heeft met het maken van prachtige foto's op de door jou gekozen locatie. De fotograaf zal je begeleiden tijdens de fotoshoot en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt voor de camera.

Na de fotoshoot ontvang je een online galerij met alle bewerkte foto's. Je kunt de foto's downloaden, delen op sociale media en afdrukken om ze voor altijd te koesteren.

Smiler.co biedt ook fotoshoots aan op minder bekende locaties, zodat je nieuwe plekken kunt ontdekken en unieke foto's kunt laten maken. Denk hierbij aan locaties zoals de Rialtobrug in Venetië, de Anafiotika-wijk in Athene, de oude stad op Ibiza en de Spaanse Trappen in Rome.

Het team van Smiler.co staat altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Ze hebben een uitgebreid privacybeleid en gebruiksvoorwaarden om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens veilig zijn en dat je een positieve ervaring hebt bij het boeken van een fotoshoot.

Kortom, Smiler.co is een betrouwbaar online platform waar je professionele fotoshoots kunt boeken op populaire en minder bekende locaties wereldwijd. Of je nu op reis bent of gewoon mooie foto's wilt laten maken, Smiler.co zorgt ervoor dat je speciale momenten worden vastgelegd op een professionele en prachtige manier.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews