Bedrijfs logo van hotelbeekhuizen.nl

Hotelbeekhuizen.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Hotelbeekhuizen.nl

Boutique Hotel Beekhuizen is een kleinschalig en eigenzinnig hotel gelegen op een historische locatie in Nationaal Park de Veluwezoom. Het hotel biedt gasten een plek om te ontspannen en te genieten van de rust en natuur om hen heen. Het hotel heeft een innemende architectuur en inrichting en is gastvrij en persoonlijk.

Het hotel beschikt over verschillende suites en lodges die elk op hun eigen manier zijn ingericht en gestyled. De kamers hebben uitzicht op de omliggende natuur en bieden de privacy die gasten wensen. Het hotel heeft een honesty bar waar gasten kunnen genieten van een goed glas wijn en een ontbijtruimte waar gasten kunnen genieten van een luxe ontbijt in het Bakhuis.

Gasten kunnen in de omgeving van het hotel genieten van prachtige wandelingen door het natuurgebied en er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en bijzondere bruiloften.

Boutique Hotel Beekhuizen biedt gasten een plek om de tijd even stil te zetten en te genieten van de rust en luxe om hen heen. Het hotel heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt gasten een unieke ervaring in een prachtige omgeving.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews