Bedrijfs logo van strandplevier.nl

Strandplevier.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Strandplevier.nl

Is strandplevier.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij strandplevier.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of strandplevier.nl een goede en betrouwbare site is. strandplevier.nl is actief in de categorie reizen en vakanties en verder ook te vinden in hotels.

Waarom kiezen voor strandplevier.nl?

Je kunt gerust bij strandplevier.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met strandplevier.nl

strandplevier.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over strandplevier.nl

Hoe heb je het bestellen bij strandplevier.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of strandplevier.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt strandplevier.nl overzichzelf?

De hotel suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bevinden zich op korte afstand van het strand en de zee. de suites bestaan uit verschillende types: de juttersuite, eilandsuite, duynsuite, standsuite en texelsuite. de suites zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van diverse gemakken, zoals heerlijke boxspringbedden voor een goede nachtrust, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak, een flatscreen televisie en een aparte badkamer. iedere suite beschikt over een eigen parkeerplek voor één auto in het overdekte parkeergarage en over gratis wifi. verder hebben alle suites een terras, balkon of frans balkon waar men tot in de late uurtjes nog kan genieten van het weer.

strandplevier.nl beschikt over verschillende faciliteiten waar tijdens het verblijf optimaal gebruik gemaakt van kan worden.

er is een wellnessruimte aanwezig met sauna waar bezoekers heerlijk tot rust kunnen komen. de wellnessruimte beschikt ook over een zonnebank.

er is een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit verse koffie, thee, vruchtensappen, zuivelproducten, diverse soorten kaas, vleeswaren, zoetigheden en overheerlijke broodjes van de texelse bakker.

neemt de klant een eigen of gehuurde fiets mee, dan kun de fiets gratis neergezet worden in de overdekte fietsenstalling van strandplevier.nl.

usp’s:
midden in badplaats de koog;
vlakbij het strand, de zee en de duinen;
wellnessruimte met sauna en zonnebank;
uitgebreid ontbijtbuffet. De hotel suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bevinden zich op korte afstand van het strand en de zee. De suites bestaan uit verschillende types: de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Standsuite en Texelsuite. De suites zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van diverse gemakken, zoals heerlijke boxspringbedden voor een goede nachtrust, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak, een flatscreen televisie en een aparte badkamer. Iedere suite beschikt over een eigen parkeerplek voor één auto in het overdekte parkeergarage en over gratis wifi. Verder hebben alle suites een terras, balkon of frans balkon waar men tot in de late uurtjes nog kan genieten van het weer.

Strandplevier.nl beschikt over verschillende faciliteiten waar tijdens het verblijf optimaal gebruik gemaakt van kan worden.

Er is een wellnessruimte aanwezig met sauna waar bezoekers heerlijk tot rust kunnen komen. De wellnessruimte beschikt ook over een zonnebank.

Er is een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit verse koffie, thee, vruchtensappen, zuivelproducten, diverse soorten kaas, vleeswaren, zoetigheden en overheerlijke broodjes van de Texelse bakker.

Neemt de klant een eigen of gehuurde fiets mee, dan kun de fiets gratis neergezet worden in de overdekte fietsenstalling van Strandplevier.nl.

USP’s:
Midden in badplaats de Koog;
Vlakbij het strand, de zee en de duinen;
Wellnessruimte met sauna en zonnebank;
Uitgebreid ontbijtbuffet.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews