Koning kanjer

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van koning kanjer . Lees de reviews en bezoek de website https://koningkanjer.nl/.

Wat vind je van koning kanjer ?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over koning kanjer

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

koning kanjer Review

"De koning is dood, lang leve de koning!" De website van KoningKanjer.nl zorgt op een leuke manier dat je als bezoeker mee gaat in de cult van de koning door het creëren van een wij tegen de rest gevoel (wij consumenten, tegen fabrikanten die hun producten te duur aanbieden). Als consument ga je mee in dit verhaal en krijg je stiekem toch sympathie voor de koning. Hoe goed is de koning voor zijn onderdanen? Lees op reviewdesk ervaringen en reviews over Koning Kanjer en ontdek of het een betrouwbare en goede webshop is!

Koning Kanjer review

De website van Koning Kanjer en de daarbij behorende mascotte zorgen samen voor een leuke en grappige shop ervaring. Je voelt je als klant een beetje onderdeel van een cult en het shoppen is een stuk persoonlijker. De over ons pagina legt het goed uit: "Koning Kanjer is ook niet vies van winst maken, maar zijn gedachte is dat iedereen een beetje kan genieten van de trend die het internet en online kopen heeft ingezet: laten we allemaal nou redelijke prijzen krijgen (en niet vragen) voor onze producten en diensten. Dat draagt op de lange termijn bij tot meer welvaart voor iedereen. En dat is precies wat je wilt voor je mensen, als Koning Kanjer." Het aanbod van de site is behalve goedkoop ook vrij groot en uniek. Je ziet op de product pagina direct wat je bespaard doordat men de advies prijs en de Koning Kanjer prijs toont. Dit kan in veel gevallen oplopen tot een flinke korting. Wat men ook goed doet is het vermelden van de levertijd. Tegenwoordig zijn wij gewend om iets snel te ontvangen waardoor de verwachtingen nu goed worden gemanaged.

Koning Kanjer producten

Zie hieronder het aanbod producten waarvoor je terecht kunt bij Koning Kanjer: Keuken en BBQ, Dierenbeelden, Elektronica, Huis en Tuin, Gadgets, Audio, Tv en Foto, Telecommunicatie, Damesringen, Herenringen, Damesarmbanden, Herenarmbanden, Unisex armbanden, Zakmessen, Huisdieren en Dameshorloges.

Betalen bij Koning Kanjer

Je kunt je bestelling bij Koning Kanjer betalen met iDeal,CreditCard, Paypal en Achteraf Betalen via Klarna!

Contact opnemen met Koning Kanjer

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Koning Kanjer? Je leest hieronder hun contact gegevens: Koning Kanjer is gevestigd aan de Novemberstraat 9, 1335 EW in Almere. Telefoonnummer is: 06-83603368. Per email kun je contact opnemen door een mail te sturen naar: [email protected]. KoningKanjer staat ingeschreven bij het KvK met nummer 32161419.

Koning Kanjer review en andere ervaringen

Heb jij bij Koning Kanjer iets besteld? Sokken of een loopfiets bijvoorbeeld? Hoe is je levering gegaan en heb je de producten snel ontvangen? Laat via het review formulier jouw reactie achter. Daarmee help je niet alleen ons maar ook alle toekomstige klanten van Koning Kanjer. Samen ontdekken wij of Koning Kanjer betrouwbaar is om bij te winkelen!

Andere bedrijven uit categorie dames en herenmode sieraden, horloges en accessoires lifestyle speelgoed

Waarom kiezen voor koning kanjer ?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over koning kanjer

Is koning kanjer betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over koning kanjer . Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is koning kanjer actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: dames en herenmode sieraden, horloges en accessoires lifestyle speelgoed

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar koning kanjer te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor koning kanjer 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.