Hetcosmeticahuis.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van hetcosmeticahuis.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.hetcosmeticahuis.nl.

Wat vind je van hetcosmeticahuis.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over hetcosmeticahuis.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

hetcosmeticahuis.nl Review

Wil je goed voor de dag komen en wil je je huidproblemen verhelpen? Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare online cosmetica leverancier?
Je zult merken dat wanneer je voldoende aandacht besteed aan je huidverzorging je zul zien dat je er dagelijks stralend uit zult zien! Maar waar koop je betrouwbare en kwalitatief goede producten voor je huid? Welke webshops zijn betrouwbaar? In dit artikel nemen wij Het Cosmeticahuis onder de loop.
Lees op deze pagina alles over het assortiment van Het Cosmeticahuis, het aanbod, betaalmogelijkheden, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen van echte Nederlandse klanten. Ontdek na het lezen of Het Cosmeticahuis betrouwbaar is en jouw favoriete cosmetica webshop moet worden!

Hetcosmeticahuis review

De belangrijkste redenen om iets te bestellen bij Het Cosmeticahuis zijn: gratis verzending vanaf 39 euro. Je ontvangt een gift wanneer je bestelling meer dan 40 euro is. De producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Ook ontvang je gratis advies van hun huidcoach.
Het Cosmeticahuis is niet een doorsnee webshop die cosmetica verkoopt. Men is verbonden aan het Huidinstituut de Orchide waarmee ze samen de producten selecteren. De producten dragen bij aan het verbeteren van je uiterlijk en aan een gezonde huid.
De website ziet er super mooi en verzorgd uit, je krijgt als klant een warm en welkom gevoel. Het is net alsof je door een fysieke drogisterij rondwandelt. Keuze is er volop en je kunt snel en eenvoudig alles vinden.
Je vindt bij Het Cosmeticahuis een groot aanbod van verzorgende producten waarmee je je huid in top conditie kunt houden. Wil je preventief huid problemen tegen gaan of ben je op zoek naar een middeltje tegen veroudering? Ongeacht de reden van je zoektocht zit je bij Het Cosmeticahuis goed. Met een uitgebreid assortiment aan cremes, lotions en olie voor je lichaam, gezicht en handen. Een kleine greep uit de merken die je kunt krijgen bij Het Cosmeticahuis zijn hannah, Image skincare, Dermalogica, Neoderma, Cenzaa, SkinCeuticals, Mesoestetic en IK Skin Perfection.

Betalen bij Hetcosmeticahuis.nl

Je kunt je bestelling bij Het Cosmeticahuis veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard of achteraf met After Pay.

Contact met klantenservice Hetcosmeticahuis.nl

Heb je een vraag of opmerking? Wil je meer weten over een bepaald cosmetica product? Neem dan contact op met de klantenservice van Het Cosmeticahuis. De klantenservice is bereikbaar via telefoonnummer 0031 (0)492 729 244 of per mail via [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 17 uur.

Hetcosmeticahuis.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens iets besteld bij Het Cosmeticahuis? Hoe heb je dat ervaren en zou je deze cosmetica webshop aan familie en vrienden aanbevelen? Heb je je bestelling op tijd ontvangen? Is de cosmetica inderdaad zo goed? Zijn je huidklachten verholpen? Wij lezen jouw review, ervaring of klacht over Het Cosmeticahuis graag. Daarmee help je niet alleen ons maar ook toekomstige klanten die op zoek zijn naar een nieuwe, goede en betrouwbare cosmetica webshop. Samen ontdekken wij of Het Cosmeticahuis een goede en betrouwbare cosmetica webshop is!

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor hetcosmeticahuis.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-12-2021

Veel gestelde vragen over hetcosmeticahuis.nl

Is hetcosmeticahuis.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over hetcosmeticahuis.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is hetcosmeticahuis.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar hetcosmeticahuis.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor hetcosmeticahuis.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.