Gearbest

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van gearbest. Lees de reviews en bezoek de website https://www.gearbest.com/.

Wat vind je van gearbest?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over gearbest

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

gearbest Review

Gearbest is eene Chinees platform waar veel Chinese bedrijven op aan zijn gesloten en waar ze hun producten op kunnen aanbieden. Dit heeft voor hun en voor jou (de klant) veel voordelen. Lees voor dat je bij Gearbest besteld op deze pagina reviews en ervaringen van andere klanten van Gearbest en ontdek of het een betrouwbare website is.

Gearbest.com Nederland review, ervaringen en recensies

Niet iedereen kan zo maar via dit platform verkopen. Gearbest hanteert een strikt selectiebeleid en wil de mate van kwaliteit op het platform waarborgen. Niet alleen de leveranciers maar ook de producten worden onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole. Omdat je als consument direct inkoopt bij de maker, ontvang je vaak een scherpere prijs dan op andere sites. Tot slot ben je ook nog eens gedekt met de zorgeloos kopen garantie. Je kunt binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden je producten retourneren. Tot 45 dagen na aankoop kun je rekenen op een terugbetaling in geval van kwaliteitsproblemen. Tot 1 jaar na aankoop heb je recht op gratis reparaties van je producten.
Je kunt bij Gearbest terecht voor producten uit de volgende categorieën: Consumentenelektronica, Industrieel & Wetenschappelijk, Mobiele telefoons & accessoires, Huishoudelijke apparaten, Buitenshuis, Fitness en sport, Computers, tablets en kantoor, Gezondheid en persoonlijke verzorging,, Verbetering van het huis en hulpmiddelen, Drones, speelgoed en hobby's, Huis & Tuin, Motor- en auto-elektronica, Herenmode, Horloges & Sieraden

Gearbest ervaringen, wat is jouw review?

Heb jij al eens een drone, tablet, computer of iets voor je tuin besteld bij Gearbest? Dan ben jij de beste deskundige om een goede review te schrijven over jouw ervaringen met Gearbest. Is je Xiamoi elektrische step, zaklamp of "Mini Opvouwbare Camping Tafel Bureau Ultralight Aluminium Picknick Klaptafel voor Outdoor BBQ Backpacken Accessoires - zwart rood China" op tijd geleverd? Hoe vind je de prijs/ kwaliteit? Door het delen van jouw review help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Gearbest een goede en betrouwbare webshop is.

Andere bedrijven uit categorie warenhuizenlifestyle

Waarom kiezen voor gearbest?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over gearbest

Is gearbest betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over gearbest. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is gearbest actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: warenhuizen lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar gearbest te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor gearbest 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.