Fira wonen

Scoort een 5.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van fira wonen. Lees de reviews en bezoek de website https://firawonen.nl/.

Wat vind je van fira wonen?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over fira wonen

Frederique

potten

ben heel blij met mijn aankoop!

2 maanden geleden gepost

Expert review

fira wonen Review

Sfeer in huis creeeren is sinds de COVID-19 crisis misschien nog wel belangrijker geworden doordat mensen enorm veel tijd binnenshuis spenderen in vergelijking met voor de crisis. En wat is nu een betere manier dan online te bekijken welke meubels, planten, verlichting en andere accessoires daar voor zouden kunnen zorgen? In dat geval is FIRA Wonen een van de webshops waar je terecht kan voor een leukere sfeer in huis. Wanneer je op zoek bent naar meer dan de standaard IKEA meubels en accesoires dan ben je bij FIRAWonen.nl aan het goede adres. Maar in hoeverre is FIRA Wonen betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen met het bestellen bij FIRA Wonen? Belangrijker nog: Zijn er klachten en welke zijn dit dan precies? ReviewDesk verzamelt al deze informatie over FIRAWonen.nl op deze pagina. Bekijk hier de klachten, ervaringen en reviews van deze webwinkel.

Waarom kiezen voor FIRA wonen?

  • Ze hebben een waanzinnig groot assortiment waar je uit kunt kiezen
  • Je kunt op rekening betalen
  • Grootste potten en manden winkel van Europa
  • De website ziet er mooi uit en is goed georganiseerd, je kunt snel vinden wat je zoekt
  • Alle bestellingen worden met betrouwbaar transport verstuurd

Wat is FIRA Wonen?

Fira Wonen is een webshop voor meubels, potten, verlichting, keuken, planten en veel meer. 
De populairste producten zijn op dit moment
  • PTMD kaars ambient bruin 3 lonten 18x16cm
  • PTMD Aluminium iron look bowl open s
  • PTMD Alu lead lamp vintage industrial glass tubes 

Homepagina van Fira Wonen

FIRA Wonen Review

Wanneer je op de website van FIRA Wonen terecht komt dan is het heel eenvoudig te navigeren naar wat je precies wil gaan bestellen voor in jouw huis of voor op kantoor. Wanddecoratie, Bloemen, Potten & Schalen, Verlichting, Meubels en andere accessoires kan je allemaal bestellen via FIRAWonen.nl. Hoewel er enorm veel transparantie is, missen we toch wel een beetje de transparantie op het gebied van producten retour verzenden (dat had wat duidelijker vermeld moeten worden). Voor de rest is het een overzichtelijke webshop waar je snel je producten kan vinden die je nodig hebt. Heb jij wel eens bij FIRA Wonen besteld? Help dan andere potentiele klanten met een review zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Laat een review, ervaring, beoordeling of een klacht achter over FIRA Wonen en help zo andere online shoppers aan de juiste ervaring!

Het is een feestje om te shoppen bij FIRA

FIRA Wonen Betrouwbaar

Er zijn talloze webwinkels te vinden op het internet en het is daardoor steeds belangrijker geworden om eerst te bekijken of een webshop betrouwbaar is of niet. Dat geldt al helemaal voor producten die in een hoger prijssegment zitten. In dit geval gaat het dus om FIRA Wonen waarbij er ook producten zijn die honderden en zelfs duizenden euro's kosten. Dat geld wil u niet kwijtraken. Wanneer je op de website van FIRAWonen.nl komt dan zie je al direct dat het gaat om een professionele organisatie. Daarnaast hebben ze ook winkels die je kan bezoeken om de meubels en andere spullen in het echt te ervaren. FIRA Wonen is dus volgens ons betrouwbaar, maar het kan zomaar zijn dat jij een andere ervaring hebt. Heb jij een bestelling geplaatst en ben je niet tevreden over de service of de kwaliteit? Was de levertijd lang? Krijg je je geld niet terug bij het retourneren? Laat het ons op deze pagina weten.

Je kunt bij FIRA ook terecht voor inspiratie

FIRAWonen.nl Klachten

We snappen maar al te goed dat de ervaring van een andere persoon niet de ervaring is die jij zal hebben bij het bestellen van producten en dat geldt dus ook voor FIRAWonen.nl. Heb jij niet zo'n goede ervaring gehad met dit bedrijf en wil je daar een klacht over indienen? Heb jij klachten over FIRA Wonen? Deel dit dan ook met anderen die nog geen bestelling hebben gedaan zodat ze weten of ze met een betrouwbare webwinkel te maken hebben.

FIRAWonen.nl Retour (retourneren)

Bij FIRA Wonen geldt dat je binnen 14 dagen (herroepingsrecht) het product retour kan sturen (retourneren). Hiervoor moet je een ondubbelzinnige verklaring opstellen via email, telefoon of via post/fax. Hoe je dit precies kan doen is verder te lezen in de algemene voorwaarden van FIRA Wonen: https://firawonen.nl/content/algemene-voorwaarden/

FIRA Wonen Kortingscode

Momenteel is er geen kortingscode bekend voor FIRA Wonen, maar mocht dit wel het geval zijn dan zullen we dit op deze pagina delen. Wil jij een FIRAWonen.nl kortingscode? Bekijk dan regelmatig deze pagina om de laatste kortingscodes, aanbiedingen en acties van FIRA Wonen te zien.

FIRAWonen.nl contact

Momenteel zijn de FIRA Wonen winkels gesloten en kan je daar dus niet terecht. Wel kan je telefonisch contact opnemen op 0341 745647, daarnaast kan je ook contact opnemen via de email: [email protected]

Adresgegevens
Marie Curiestraat 2b
3846BW Harderwijk

Reviews en ervaringen met FIRA Wonen

Heb jij al een keer besteld bij FIRA Wonen? Hoe is dat gegaan en heb je je bestelling op tijd ontvangen? We zijn erg benieuwd naar jouw review of ervaring. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of FIRAWonen.nl een betrouwbare webshop is voor het kopen van meubels en accessoires.

Andere bedrijven uit categorie warenhuizenlifestyle

Waarom kiezen voor fira wonen?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over fira wonen

Is fira wonen betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over fira wonen. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is fira wonen actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: warenhuizen lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar fira wonen te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor fira wonen 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.