Dit bedrijf is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Blokker. Lees de reviews en bezoek de website https://Blokker.nl. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(0) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 24-09-2020

Blokker is een van de bekendste merken van Nederland. Blokker begon als een winkel in de winkelstraat en is inmiddels ook online aan de weg aan het timmeren. De website heeft een totaal assortiment wat groter is dan wat je in de winkels tegenkomt. Heb jij iets besteld bij blokker online, een van de externe verkopers of ga je liever naar de winkels? Laat jouw review, ervaring, klacht of compliment over Blokker online achter op Reviewdesk.nl!


Blokker online review

Blokker is een grote keten waar je terecht kunt voor alles en nog wat. Vanwege de lange ervaring en de grote van Blokker kun je normaliter rekenen op goede service. Het kan zijn dat je bestelling geleverd wordt door een externe verkoper die minder snel levert dan wat je van Blokker online gewend bent. Wij verzamelen alle reviews en ervaringen over Blokker zodat klanten duidelijk weten of Blokker betrouwbaar is.


Externe verkopers op Blokker

Blokker laat sinds kort ook externe verkopers toe op hun platform. Dit heeft als voordeel voor Blokker dat het assortiment groter wordt zonder dat ze zelf het hoeven aan te bieden. Nadeel voor de klant is dat het soms kan leiden tot ongewenste situaties, waar je de service van de Blokker verwacht, je te maken hebt met de service van een externe verkoper.


Het aanbod

Blokker heeft een enorm groot aanbod wat je als volgt kunt categoriseren: Elektronica Schoonmaak & Huishoud Koken & Bakken Eten & Tafelen Wassen & Strijken Speelgoed Folder aanbiedingen Fotoservice Outlet Retourkansjes
Per categorie is er nog een onderverdeling met subcategorieรซn zodat je makkelijk vind wat je zoekt. Mocht je via de subcategorie niet vinden wat je zoekt, kun je gebruik maken van de handige online zoekfunctie.
Blokker online verkoopt ontzettend veel, de populairste merken zijn: Het Blokker eigen merk BK Bourgini Brabantia Curver Douwe Egberts Leifheit Philips Tefal


Voordelen van Blokker

  • Snelle levering, voor 22 uur besteld is morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 40 euro
  • Gratis je bestelling laten bezorgen in een van de Blokker winkels
  • Je kunt je bestelling gratis retour sturen


Contactmogelijkheden

Blokker online is te bereiken op telefoonnummer 088-9494800. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 20:00 uur. Op zaterdag kun je Blokker online bereiken van 9 tot 17 uur.

Reviews Blokker, wat is jouw ervaring?

Heb jij iets besteld bij Blokker online? Hoe is dat bevallen en wat is jouw ervaring daarmee? Heb je iets besteld bij Blokker zelf of bij een van de externe verkopers en hoe heb je die service ervaren? Heb je contact moeten opnemen met de klantenservice en ging dat goed? Lees op deze pagina alle reviews over Blokker online of laat je eigen review, ervaring, klacht of compliment achter. Samen ontdekken we de betrouwbaarheid van Blokker!

Plaats je review over Blokker

Zou je Blokker aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie online shopping

Veel gestelde vragen over blokker

Is blokker betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over blokker. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is blokker actief?

Dit bedrijf is actief in de sector online shopping.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Blokker te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.