Algemene beoordeling

3.0

Service beoordeling

3.0

Kwaliteit beoordeling

3.0

Prijs beoordeling

5.0

Levering beoordeling

1.0

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van AliExpress. Lees de reviews en bezoek de website https://nl.aliexpress.com/. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(1) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 24-09-2020

Chinese webwinkel AliExpress heeft in een korte tijd enorme populariteit gewonnen binnen Nederland en België. Razendsnel vind je in het grote assortiment wat je zoekt en met enkele klikken of swipes reken je af.

Review AliExpress

Reviewdesk verzamelt reviews, ervaringen en klachten over AliExpress, zodat jij een goede keuze kunt maken. Veel gehoorde klachten bij AliExpress zijn de levertijd en slechte communicatie. De klantenservice is bijna niet te bereiken en je moet via een chatbot je vraag stellen. Heb jij dezelfde ervaringen met AliExpress of is jouw review over dit bedrijf totaal anders? Laat het ons weten!

Voordelen van AliExpress

De prijs. De prijzen van AliExpress zijn letterlijk niet te vergelijken met wat wij gewend zijn in Nederland. Voor een tiende van de prijs die wij gewend zijn hier te betalen, koop je bij Ali een vergelijkbaar artikel.
Je kunt bij AliExpress shoppen via de site of hun app. Als je de app download ontvang je ook nog eens een welkomstkorting.

AliExpress assortiment

Het assortiment van AliExpress is ontzettend groot (wat hebben ze niet kun je je beter afvragen). De hoofd categorieën van AliExpress zijn Dames / heren kleding, mobiele telefoons, computer & kantoor, consumentenelektronica, sieraden & accessoires, huis & tuin, schoenen, moeder & kinderen, sport & entertainment, schoonheid, auto's & motoren en woninginrichting. Binnen deze hoofd categorieën kun je nog filteren op specifiekere categorieën. Mocht je binnen de categorieën niets vinden dan kun je met de handige zoekfunctie vrijwel alles vinden.

Verzending en levering AliExpress

AliExpress is beschikbaar in het Russisch, Spaans, Frans, Indonesisch, Duits, Italiaans, Turks, Japans, Koreaans, Arabisch en Hebreeuws.
Je bestelling wordt verwerkt vanuit de verkoper (niet AliExpress zelf dus) en kan worden verzonden met een van de volgende verzendbedrijven UPS, FedEx, DHL, TNT, EMs, ePacket, CHina Post, HongKong Post. AliExpress verstuurt de pakketten naar meer dan 200 landen en de levertijd kan tussen de 3 tot 60 dagen bedragen. Als je je order wil cancelen kan je dat doen door in te loggen op je account en een refund aan te vragen. Het verwerken van een refund duurt tussen de 7 tot 10 werkdagen.

Betaalmethodes

Bij AliExpress kun je jouw bestelling afrekenen met iDeal of creditcard.

Contact opnemen met AliExpress

Ook AliExpress is geen uitzondering wanneer het gaat om het gebruik van een irritante chatbot. Wil je een echt mens spreken dan maak je de meeste kans via het onderstaande email adres van AliExpress

Alibaba (China) Co., Ltd: 
969 West Wen Yi Road 
Yu Hang District 
Hangzhou 311121, China 
Phone: +86 571-8502-2088 (corporate)

Customer Service / email adres AliExpress
Email: [email protected]

Reviews, ervaringen of klachten over AliExpress?

Heb jij iets besteld bij AliExpress? Laat je review van AliExpress achter op reviewdesk.nl.
Hoe lang heb je moeten wachten op je bestelling? Heb je invoerrechten moeten betalen? Was er contact met de verkoper en hoe is dat verlopen? Ben je opgelicht? Meld ingeval van oplichting ook de naam van de AliExpress store/ winkel zodat we andere potentiële slachtoffers kunnen waarschuwen.
Laat je review achter zodat je toekomstige klanten hebt een goede keuze te maken.

smart phone protector

Service: 3, Kwaliteit: 3, Prijs: 5, Levering: 1

Beveelt AliExpress aan 👍
Na ander halve maand pakketje pas gekregen!!

Review geplaatst door Nijboer - about 1 month geleden

0 bezoeker(s) vond(en) deze review behulpzaam.
Review is behulpzaam ⬆️ | Review is niet behulpzaam ⬇️

Plaats je review over AliExpress

Zou je AliExpress aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie online shopping

Veel gestelde vragen over aliexpress

Is aliexpress betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over aliexpress. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 3.0.

Waar is aliexpress actief?

Dit bedrijf is actief in de sector online shopping.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar AliExpress te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.