Bedrijfs logo van testalize.me

Testalize.me

Omschrijving bedrijf

Over Testalize.me
Ben je niet helemaal zeker en wil je je zelf testen op een SOA zonder een vervelend bezoekje te moeten brengen aan de huisarts? Dat kan via Testalize. Via Testalize kun je zonder veel papierwerk, met lage kosten en discreet een SOA test laten uitvoeren. De kosten liggen rond de €40 (exclusief verzendkosten). Lees op deze pagina alles over Testalize, de mogelijke SOA testen, de kosten, de uitslag die je ontvangt, en ontdek of het een betrouwbare zelf test site is!

Testalize.me review

Testen van Testalize worden uitgevoerd door een huisartsenlaboratorium Diagnostiek voor U, gevestigd in Eindhoven. Dit lab staat goed aangeschreven en behoort tot de Europese top. De uitslag die je krijgt is correct en hoef je niet aan te twijfelen. Je ontvangt je SOA test discreet via de post, niemand kan aan de buitenkant zien wat je besteld hebt. Samen met de bestelling ontvang je een unieke code, met deze unieke code kun je de uitslag van de test opvragen. Bewaar deze code dus goed! Voordat je aan de test begint is het verstandig om de bijsluiter goed door te lezen en de stappen te volgen. Let er op dat je pas 14 dagen na het laatste seksuele contact de test doet, dit wordt ook wel de incubatie tijd genoemd.

Soorten testen

Via Testalize kun je meerdere soorten testen bestellen. Zo heb je een SOA-test oraal, Combi SOA test (man + vrouw) en SOA test anaal. Met alle testen, test je jezelf op Chlamydia & Gonorroe.

Hoe ontvang je de uitslag?

Met je bestelling ontvang je een codekaart. Deze kaart moet je goed bewaren! Na het terugsturen van het doosje kun je online de testuitslag opvragen. Zonder code, krijg je geen uitslag te zien. Tip: maak een foto van de codekaart.

Kosten

De kosten variëren tussen de verschillende testen die je kunt afnemen. Een orale SOA-test, die test op Chlamydia & Gonorroe, kost 39.95 euro. Boven op de kosten voor de SOA test zelf betaal je nog de verzendkosten om de testkit te kunnen ontvangen.

Contact met Testalize

Heb je een vraag of opmerking en wil je contact opnemen met dit bedrijf? Zie hieronder hun contactgegevens. Men is te bereiken via de website (contactformulier) en via WhatsApp op telefoonnummer 31620456572

De contact gegevens van Testalize

Openlab B.V. Goudsesingel 130, 3011KD, Rotterdam KvK: 61334200 BTW: NL854301161B01 Email: [email protected]

Betaalmogelijkheden

Je kunt je SOA test veilig afrekenen via iDeal, Paypal, CreditCard of Apple Pay.

Reviews en ervaringen met Testalize

Heb jij een SOA test laten uitvoeren via Testalize? Laat dan jouw review/ beoordeling of ervaring achter. Samen komen wij er achter of Testalize betrouwbaar is. Help toekomstige klanten een goede keuze maken voor een SOA zelf test website.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews