Bedrijfs logo van tandonline

Tandonline

Omschrijving bedrijf

Over Tandonline
Zodra je toe bent aan een nieuwe tandenborstel, zowel elektrische als een handmatige, of je bent toe aan andere producten voor jouw mondverzorging dan kan je alles krijgen via Tandonline. Je hoeft niet meer naar de winkel om alles te bestellen, maar je kan simpelweg gewoon een bestelling plaatsen en je krijgt het de volgende dag of over twee dagen in huis. Zo zorg je ervoor dat je niet naar de winkel hoeft voor een klein product en je maakt daardoor meer tijd voor jezelf vrij. Maar hoe betrouwbaar is Tandonline dan met de producten die ze bieden? Welke merken bieden ze en zijn dit dan ook de A-merken die je overal kan krijgen? Hoe is de ervaring met de kwaliteit en met de verzending? Op deze pagina kan je daar alles over lezen. Heb je zelf ervaringen met deze webshop en wil je een beoordeling achterlaten? Jouw review of klacht kan iedereen helpen om veilig te shoppen!

Tandonline ervaringen

De reviews zijn duidelijk en zelf hebben we gezien dat Tandonline betrouwbaar is en dat maakt het allemaal prettig voor je om online te shoppen bij deze webwinkel. Wanneer we merken dat we klachten binnen krijgen of slechte reviews dan zullen we nogmaals Tandonline onder de loep nemen om ervoor te zorgen dat jij veilig kan shoppen. Bij Tandonline.nl kan je terecht voor alles en nog wat omtrent mondverzorging, maar ook voor aandoeningen of voor andere drogisterij producten kan je bij ze terecht. Denk daarbij aan aften, een droge mond, ontstoken tandvlees, een slechte adem, tanderosie en nog veel meer. Wil je dus veilig online winkelen en ben je op zoek naar mondverzorgingsproducten? Dan ben je bij Tandonline aan het juiste adres.

Tandonline.nl assortiment

Tandenborstels, interdentale reiniging, tandpasta, mondspoelmiddel, middelen voor je prothese of middelen om te bleken. Bij Tandonline kan je rekenen op een heel breed assortiment, vrijwel alles op het gebied van mondverzorging. Van een Oral-B tandborstel (elektrische tandenborstel, opzetborstel & handtandenborstel) tot aan een Renew prothesereiniger. Floss, monddouche, tandenstokers, ragers, maar ook mondspoelmiddel voor een gezonde tandvlees. Bleekgels, whitening tandpasta, bleeklepels of in de praktijk bleken. Het is allemaal mogelijk om dit via Tandonline.nl te bestellen en dat is nog maar het topje van de ijsberg. 

Contact opnemen met Tandonline

Je hebt een bestelling geplaatst en je wil de status weten of je wil gewoon een vraag of een opmerking insturen naar de klantenservice van Tandonline? Het is allemaal mogelijk via de volgende manieren.

Telefoonummer: 085-4014642
Email: [email protected]
Klantenservice: [email protected]

Adres:

Tandonline B.V.
Kruisboog 27
3905TE Veenendaal

Kortingscode Tandonline.nl

Momenteel hebben we geen kortingscode voor Tandonline.nl. Mocht dit in de toekomst veranderen dan zullen we deze pagine updaten met de kortingen die we beschikbaar hebben.

Tandonline.nl betaalwijze

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar betalen via After pay (achteraf), iDeal, Mastercard, Apple Pay, MisterCash of via bankoverboeking.

Tandonline betrouwbaar, wat is jouw review?

Heb jij een een bestelling geplaatst bij Tandonline.nl? Hoe is dat bevallen? Heb je alles kunnen vinden wat je nodig hebt op het gebied van je tanden en mondgezondheid? Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van Tandonline als de complete webshop voor mondverzorging.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews