Bedrijfs logo van strijkvrij.nl

Strijkvrij.nl

Omschrijving bedrijf

Over Strijkvrij.nl

Is strijkvrij.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij strijkvrij.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. strijkvrij.nl is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in de subcategorie dames en herenmode.

Waarom kiezen voor strijkvrij.nl?

Je kunt gerust bij strijkvrij.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met strijkvrij.nl

strijkvrij.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over strijkvrij.nl

Heb jij weleens iets besteld bij strijkvrij.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt strijkvrij.nl overzichzelf?

Strijkvrij.nl is opgericht door ondernemers die al 20 jaar personeelskleding leveren aan bedrijven.
kleding welke aan bedrijven geleverd wordt, moet aan de aller strengste eisen voldoen. men koopt vaak jaren achter elkaar dezelfde kleding voor de dezelfde personen. hierdoor wordt er jaar in jaar uit dezelfde hoge kwaliteit en pasvorm verwacht. door samen te werken met de beste producenten, welke zorgen voor de beste stofkwaliteiten, werkomstandigheden en lonen voor de medewerkers, komt strijkvrij tot de mooiste en eerlijkste producten. Strijkvrij.nl is opgericht door ondernemers die al 20 jaar personeelskleding leveren aan bedrijven.
Kleding welke aan bedrijven geleverd wordt, moet aan de aller strengste eisen voldoen. Men koopt vaak jaren achter elkaar dezelfde kleding voor de dezelfde personen. Hierdoor wordt er jaar in jaar uit dezelfde hoge kwaliteit en pasvorm verwacht. Door samen te werken met de beste producenten, welke zorgen voor de beste stofkwaliteiten, werkomstandigheden en lonen voor de medewerkers, komt Strijkvrij tot de mooiste en eerlijkste producten.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews