Bedrijfs logo van rosegal

Rosegal

Omschrijving bedrijf

Over Rosegal
Rosegal is een webshop voor plus size fashion, net zoals Bagoes maar waarbij het verschil is dat Rosegal zich op de Internationale markt richt.
Wil je bij Rosegal bestellen maar ben je er niet helemaal zeker van? Lees op deze pagina reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen over Rosegal van echte Nederlandse klanten.

Voordelen van Rosegal?

Je koopt jouw plus size fashion bij Rosegal omdat:
  • Je 30 dagen retour periode hebt
  • Nieuwe klanten ontvangen 110USD korting (in totaal)
  • Gratis verzending voor orders boven de 59EUR
  • Je wilt kiezen uit een groot assortiment plus size fashion
  • Je vind het niet erg om iets langer op je bestelling te moeten wachten (omdat deze uit het buitenland wordt verstuurd)
Het assortiment van Rosegal beslaat onder andere jurkjes, zwempakken, accessoires, schoenen en tassen, jurkjes, lingerie, sport kleding en shape wear.

Rosegal review, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij weleens kleding of iets anders bij Rosegal besteld? Dan ben jij de ervaringsdeskundige om een goede review/ beoordeling te schrijven over jouw ervaringen met Rosegal.com. Zou je Rosegal aanbevelen aan je vrienden en familie? Hoe vind je de kwaliteit van de kleding? Is je bestelling snel geleverd? Indien van toepassing: heb je je bestelling naar Rosegal retour mogen sturen? Ging dat makkelijk? Door het delen van jouw review/ ervaring of klacht help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen komen wij er achter of Rosegal een goede en betrouwbare website voor het kopen van online (plus size) fashion is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews