Bedrijfs logo van miniinthebox.com

Miniinthebox.com

Omschrijving bedrijf

Over Miniinthebox.com
Miniinthebox is een Chinese website die het mogelijk maakt voor ondernemers om hun aanbod te verkopen. Miniinthebox is slechts het platform maar in werkelijkheid doe je zaken met een andere verkoper.
Het voordeel hiervan is dat Miniinthebox een groot aanbod heeft, ze houden immers zelf geen voorraad aan maar fungeren als tussenpersoon. Voor jou als klant kan het soms verwarrend zijn, met wie doe je zaken, met Miniinthebox of een Chinese ondernemer?
Lees op deze pagina alles over Miniinthebox, waar je op moet letten, waar je mee rekening moet houden, contactmogelijkheden, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen. Controleer voor je besteld of Miniinthebox betrouwbare site is om te kopen.

Miniinthebox.com review

Aanbod

Door de manier hoe Miniinthebox is opgezet, is het voor hen mogelijk om een gigantisch aanbod te hebben. Zij houden de voorraad niet zelf maar brengen de vraag en aanbod slechts bij elkaar. Het aanbod varieert van iPhone hoesjes en accessoires tot auto onderdelen en accessoires en alles wat daar tussen zit. Je kunt via de link hierboven op de site van Miniinthebox het hele aanbod vinden.

Lange levertijd

Een van de meest gehoorde klachten over Miniinthebox is dat de levertijd lang is. Het is niet ongebruikelijk om 4 tot 6 weken op je pakket te moeten wachten. Een tip om de levertijd te verspiedingen is om zodra je besteld hebt de verkoper direct om een track and trace te vragen (net zo lang tot je hem ook echt ontvangt).

Extra import kosten?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je ook extra import en douane kosten moet betalen. Dit kan liggen aan de hoogte van je bestelling. In dat geval kan Chinese goedkoop al gauw duurkoop worden.

Betalen bij miniinthebox.com

Je kunt je nieuwe gadget van Miniinthebox.com veilig betalen met een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal, Creditcard of achteraf via Klarna.

Contact met MiniInTheBox

Is er iets helemaal misgegaan met je bestelling of heb je een geschil met een verkoper? Neem dan contact op met de klantenservice van Miniinthebox.com. Helaas hebben ze niet direct een telefoonnummer of email adres en zul je via hun contact pagina een ticket moeten aanmaken. Vanaf daar zal jouw vraag opgepakt worden.

MiniInTheBox reviews en ervaringen

Heb je al eens iets besteld bij Miniinthebox.com? Hoe snel is je gadget uit China geleverd en ben je er blij mee? Is de prijs kwaliteit verhouding oke? Zou je vrienden aanraden om dat product ook te kopen? Jouw ervaring of review is voor ons en voor nieuwe klanten van Miniinthebox.com enorm belangrijk en waardevol. Door het delen van jouw review help je nieuwe klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of Miniinthebox.com een goede en betrouwbare webshop is voor gadgets en producten uit China.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews