Bedrijfs logo van mamakado

Mamakado

Omschrijving bedrijf

Over Mamakado
Ben je op zoek naar een uniek en of persoonlijk cadeau voor je moeder, oma, kind, vader, zus of opa? Is er een speciale gelegenheid zoals een zwangerschap, geboorte, verjaardag, babyshower, kraamcadeau, moederdag, kerstmis, overlijden, doop of communie waar je iets leuks voor wil kopen? Overweeg dan je volgende cadeau te kopen bij MamaKado. MamaKado is een webshop die sieraden maakt. Met een eigen atelier kunnen ze graveren wat je maar wil. Denk aan een bijzondere tekst, een naam of datum. Ook is het mogelijk om een foto te graveren of een zelfgemaakte tekening.
Lees op deze pagina reviews en ervaringen van anderen klanten over MamaKado.

Waarom je volgende cadeau bij MamaKado kopen?

  • Je ontvangt 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Je cadeau wordt gratis verzonden vanaf 50 euro
  • Je bent op zoek naar bijzondere, mooie en persoonlijke cadeaus (sieraden) om te geven aan bijna-moeders, moeders of grootmoeders
Je kunt bij MamaKado.nl terecht voor het graveren van een naam of datum, tekst of spreuk, vingerafdrukken graveren of handschrift graveren.

MamaKado review, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij weleens een gepersonaliseerd cadeau bij MamaKado besteld? Dan ben jij de ervaringsdeskundige om een goede review/ beoordeling te schrijven over jouw ervaringen met MamaKado. Zou je MamaKado aanbevelen aan je vrienden en familie? Hoe vind je de kwaliteit van de cadeautjes? Is het graveren mooi gelukt? Door het delen van jouw review/ ervaring of klacht help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen komen wij er achter of MamaKado inderdaad een goede en betrouwbare website voor het kopen van (gepersonaliseerde) unieke cadeaus is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews