Bedrijfs logo van glucosamine.com

Glucosamine.com

Omschrijving bedrijf

Over Glucosamine.com

Is glucosamine.com betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij glucosamine.com? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. glucosamine.com is actief in de categorie Dieet & gezond en verder ook te vinden in de subcategorie beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor glucosamine.com?

Je kunt gerust bij glucosamine.com bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met glucosamine.com

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met glucosamine.com..

Jouw ervaringen en review over glucosamine.com

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij glucosamine.com verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over glucosamine.com met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt glucosamine.com overzichzelf?

Glucosamine.com is opgericht in 2000. het was destijds een van de eerste webshops in nederland die zich richtte op voedingssupplementen, en dan met name op supplementen voor gezonde gewrichten.

inmiddels is het assortiment uitgebreid en worden ook populaire supplementen als visolie (omega-3) en multivitamine verkocht. toch is het aantal producten met 6 stuks nog altijd beperkt. dat is een bewuste keus: er worden alleen supplementen aangeboden waarvan de werking bewezen is en de veiligheid niet omstreden is. over die producten wordt veel informatie verstrekt.

de komende twee jaar wordt het aantal supplementen uitgebreid, maar meer dan 10 tot 12 zullen het er niet worden. glucosamine.com blijft zich op die manier onderscheiden van webshops waar duizend-en-één producten worden aangeboden, maar waar over elk van die producten weinig kennis van zaken is. Glucosamine.com is opgericht in 2000. Het was destijds een van de eerste webshops in Nederland die zich richtte op voedingssupplementen, en dan met name op supplementen voor gezonde gewrichten.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid en worden ook populaire supplementen als visolie (omega-3) en multivitamine verkocht. Toch is het aantal producten met 6 stuks nog altijd beperkt. Dat is een bewuste keus: er worden alleen supplementen aangeboden waarvan de werking bewezen is en de veiligheid niet omstreden is. Over die producten wordt veel informatie verstrekt.

De komende twee jaar wordt het aantal supplementen uitgebreid, maar meer dan 10 tot 12 zullen het er niet worden. Glucosamine.com blijft zich op die manier onderscheiden van webshops waar duizend-en-één producten worden aangeboden, maar waar over elk van die producten weinig kennis van zaken is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews