Clicky

Entrpnr

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van entrpnr. Lees de reviews en bezoek de website https://www.entrpnr.nl.

Wat vind je van entrpnr?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over entrpnr. Dit bedrijf is actief in de sector zakelijke diensten, opleidingen en studie en in de subcategorieën: persoonlijke internetdiensten boekhoudsoftware

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over entrpnr

Frans

Boekhouding, jaarwerk en loonadministratie

Ze doen mijn administratie al jaren en ik ben meer dan tevreden.

18 dagen geleden gepost

Daniel Molenaar

Boekhouding

Begrijp de slechte berichten niet die je op sommige review sites leest. Zit nu twee jaar bij Entrpnr en alles verloopt prima. Boekhouding is netjes optijd afgerond. Als ik een email stuur krijg ik gewoon antwoord. Mijn webshop hebben ze helemaal gekoppeld.

about 2 months geleden gepost

Jan

Boekhouding

Klantenservice nul,nul. Prijs per maand is veelte hoog je krijgt er niks voor terug. Door het ´werk´ van deze boekhouders is me bedrijf bijna ten onder gegaan en nu zit ik met allemaal onnodige kosten. Zeer brutaal en helemaal niet behulpzaam. Eerste klas oplichters die alleen maar op je centen uit zijn. En heel moeilijk bereikbaar tot dat ze geld van jouw willen dan weten ze je opeens wel te vinden

3 maanden geleden gepost

Peter

Boekhouding

Ik ben erg tevreden. Ik snap echt niets van de berichten hieronder. Ik ben nu al langer dan drie jaar klant en ik zou eerlijk gezegd niet zonder ze kunnen.

4 maanden geleden gepost

Ingeborg

Abonnement voor boekhouder

Sinds ongeveer een half jaar ben ik klant bij Entrpnr en ben zeer tevreden. De verhalen die hieronder staan herken ik totaal niet. Ze zijn zeer behulpzaam en hebben mij goed geholpen met mijn belastingaangiften. De prijs die ze vooraf zeiden was duidelijk en ja ik moest iets meer betalen, maar dit is duidelijk gecommuniceerd.

4 maanden geleden gepost

Aydin

Boekhouding

Als je de slechtste boekhouder van Nederland wilt is dit de ideale bedrijf. Komen afspraken niet na komen met onterechte facturen. Verwacht geen advies of ergens dat ze je mee helpen dit is aan het lot overgelaten want volgens de directeur moet er belasting betaald worden maar regelingen vertellen ho maar.

5 maanden geleden gepost

Anoniem

Nvt

Zeer slecht bedrijf. Weten van elkaar niet wie met wat bezig is. Zouden naast mijn boekhouding ook mijn schulden oplossen maar sturen duizenden euro’s aan rekeningen waardoor je nog dieper in de schulden raakt. Staan bekend als oplichters

8 maanden geleden gepost

Adriaan

Boekhouding

Entrpnr is zoals commercieel directeur Ton van Noort zegt 1 grote fabriek. Dat is ook een reden waarom boekhouding helaas slecht gebeurt,boekhouding is niet op orde en veel personeels verloop. Ook al geef je die fouten aan dan wil dat niet doordringen of er wordt niet geluisterd. Ik waarschuw iedereen om hier de boekhouding te laten doen want een traject met deze maatschappij en zulke bestuurders is een ramp.

8 maanden geleden gepost

Piotr Chalas

Accounting services

I do not recommend services of ENTRPNR. Terrible communication - either by phone or email. Waited 3 months for a reply to email with a few questions and haven't received it. One of the many reasons I have switched now to a different accountants. Sour ending as well... Gave my months notice on 1st of the month and being charged for april after the agreed end-date was 31st of March. Do not make any business with them at all!

9 maanden geleden gepost

Meta Wijnen

Ik betaal iedere maand voor kun 'service'

Zeer slechte ervaring met deze organisatie. Had zelf een zelfstandige boekhouder, Maar die is toen zonder melden gefuseerd met dit bedrijf. Enorm slechte customer service. Kunnen zelf wanneer je 3 facturen inlevert niet normaal de cijfers doorvoeren. En er wordt vaak onvriendelijk of laconiek gereageerd op vragen. Er wordt beloofd om jaarcijfers af te maken, waarna er na 8 maanden nog niks is gebeurd. Inmiddels meerdere 'accountants' gehad en wordt iedere keer verplaatst naar een nieuwe.

10 maanden geleden gepost

bianca damen

offerte 15 facturen voor q3 en q4, maar de offerte klopten niet wat we hadden afgesproken. ik heb zowel telefonisch als schriftelijk vermeld dat ik niet akkoord gaat met de voorgestelde offerte.

voorgestelde offerte is niet kloppend aan het advies of de website. Ik had geweigerd en de support afdeling zou dit stopzetten. Ze hadden mij van diverse afdelingen gebeld. Uiteindelijk krijg je een factuur van bijna 1000 euro. Terwijl je niets hebt getekend. Dit is mijn 6de reactie en per telefoon waren ze niet aanwezig overdag.

11 maanden geleden gepost

Leo

Boekhouding

Inhoudelijk goed gesprek gehad met één van hun accountmanagers en een acceptabele offerte gekregen. Verder doen ze gewoon hun werk achter de schermen en is de samenwerking goed waar nodig.

1 jaar geleden gepost

R

Accountancy/boekhouding services

Het sijn ordinaire valse profeten en oplichters in een net pak, Ik kreeg zonder wederzijds goedvinden een extreem hoge rekening van €600,- terwijl €300 was afgesproken. Dit bedrijf wisselt om de paar jaar van naam dus grote kans dat je al bent opgelicht want dit bedrijf opereert onder meerdere bedrijfsnamen

over 1 year geleden gepost

Rolf Feenstra

Ze zouden mij aan een krediet helpen

Veel contact, maar iedere keer weer een ander. De een wist niet wat de ander deed. 3 maanden verder nog geen geld niks geregeld en kan mijn bedrijf niet starten. Alleen maar loosers en afschuivers . En wilden ze ook nog eerst 3000 euro hebben anderscdeden ze niks. Trap ik niet in, maar mijn zaak moet ik nu later opstarten . En als je ze een mail stuurt antwoorden ze niet eens

over 1 year geleden gepost