Bedrijfs logo van zelfranken.nl

Zelfranken.nl

1.75

6 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Zelfranken.nl

Is zelfranken.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij zelfranken.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. zelfranken.nl is actief in de categorie zakelijke diensten, opleidingen en studie en verder ook te vinden in de subcategorie persoonlijke internetdiensten.

Waarom kiezen voor zelfranken.nl?

Je kiest voor zelfranken.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met zelfranken.nl

zelfranken.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over zelfranken.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij zelfranken.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over zelfranken.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt zelfranken.nl overzichzelf?

Zelfranken.nl:
Het einddoel van Zelfranken.nl is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Sommigen willen het zelf doen, andere laten hun SEO liever aan een expert over. Voor de experts die ook beter willen, meer naar de geavanceerde kant toe willen, dat is de cliënt bij Zelfranken.nl op het juiste adres. Zo is Zelfranken.nl er ook ingerold. En nu? Cliënten krijgen een knap product afgeleverd waar de cliënten ook echt wat aan hebben. De cliënt blij, de expert trots op het werk. Precies zoals het hoort!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Arnold van de Wetering Heeft een aankoop gedaan op

Meest populaire review

Review

Ik heb de cursus gisteren gekocht maar man, wat heb ik een spijt. Er zit nauwelijks content in, en wat hij verteld is allemaal basis SEO. Wat verteld wordt is ook binnen één minuut op het internet te vinden, gratis en voor niks. Ik heb dus iemand €400 euro betaald om een samenvatting te maken van wat je gratis op het internet kunt vinden. SEO geheimen of goede SEO technieken worden je niet geleerd. Uiteraard is de maker zo slim om een 'niet goed, geen geld terug garantie' in te bouwen, wat inhoud dat je gewoon je geld kwijt bent. NIET KOPEN MENSEN!

Ursula Dubois Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ik kocht deze cursus voor mijn nieuwe baan na aanbevelingen van enkele mensen op Facebook. Tot mijn spijt ontdekte ik al snel dat de eigenaar nogal onbeleefd is en vaak onjuiste informatie verspreidt. Wanneer ik een vraag stelde, kreeg ik steevast een kort en bot antwoord terug. Daarnaast heb ik via diverse groepen gehoord dat het geen prettig persoon is. De cursus heeft maar een paar lessen en helaas laat de kwaliteit te wensen over. Ik zou het dus niet aanraden.

Jeroen Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ik ben tevens lid van diverse SEO groepen waar Greg beheerder van is en zag daar al het verschil in kennis vergeleken bij andere seo groepen. Vandaar dat ik geen moeite had om zijn cursus te kopen. Er zit veel haat uit andere groepen naar Greg en zelfranken.nl toe waar hij zich weinig van aan trekt. Ik ben meer dan blij met wat ik voor dat geld kreeg want mijn vindbaarheid is nog nooit zo goed geweest. Vertrouw geen 1 ster reviews, die komen uit concurrerende groepen.

EgbertH Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ik had hoge verwachtingen van zelfranken.nl, maar helaas werd mijn ervaring een grote teleurstelling. Deze website belooft informatie te verschaffen over zelfrangschikking, maar in werkelijkheid is er veel verkeerde informatie te vinden. Het grootste probleem dat ik ondervond, was de onnauwkeurigheid van de verstrekte informatie. De stappen en richtlijnen die op de website worden gegeven, bleken niet betrouwbaar te zijn en leidden tot verwarring en frustratie. Het is ongelooflijk frustrerend om tijd te verspillen aan advies dat niet werkt zoals beloofd. Daarnaast was de beheerder van de website buitengewoon onvriendelijk en onbekwaam. Toen ik contact opnam om mijn zorgen te uiten en om verduidelijking te vragen, kreeg ik te maken met onprofessioneel gedrag en een gebrek aan hulpvaardigheid. Het is belangrijk dat een website die informatie verstrekt over zelfrangschikking, een behulpzame en competente beheerder heeft om gebruikers te begeleiden. Al met al was mijn ervaring met zelfranken.nl bijzonder negatief. Ik raad ten zeerste af om op deze website te vertrouwen voor informatie over zelfrangschikking. Er zijn ongetwijfeld betere en betrouwbaardere bronnen beschikbaar om u te helpen bij dit proces.

Angelo van Cleef Heeft een aankoop gedaan op

Review

Vorige maand kocht ik een cursus bij https://zelfranken.nl/, ook bekend van de Facebook-groep "Durf te vragen SEO (https://www.facebook.com/SeoVriendGreg/)". De cursus is momenteel geprijsd rond de €400. Echter, tot mijn verrassing, bevat de cursus slechts zes onderwerpen die zich richten op de basis van SEO. Ondanks uitgebreide advertenties online en op social media, vond ik de inhoud tegenvallend. De aangeboden informatie is namelijk ook gratis online beschikbaar. Voor de aankoop had ik contact gezocht via chat vanwege onduidelijkheden op de website. Er werd mij verzekerd dat de cursus alle essentiële SEO-kennis zou bevatten. Hoewel ik begrijp dat SEO een breed veld is, leek de inhoud van de cursus direct van online bronnen te komen, vertaald naar het Nederlands. Alles wat verteld wordt, kan je namelijk zelf binnen 5 minuten vinden bij Google en een andere website voor SEO specialisten. Daarnaast zitten er ook veel onwaarheden in zijn commentaren, vooral de dingen die hij roept in zijn Facebook groep daar klopt de helft niet van. Na het doornemen van de cursus plaatste ik een bericht in de Facebook-groep van de eigenaar. Hierin vroeg ik beleefd naar toekomstige updates, aangezien mij beloofd was dat er meer inhoud zou worden toegevoegd. Ook omdat de content die er wel is, allemaal basis content is die, zoals aangegeven, ook gratis online te vinden is. Tot mijn verbazing werd ik uit de groep verwijderd en verloor ik toegang tot het cursusmateriaal waarvoor ik had betaald. De eigenaar is ook niet van plan om mijn cursus materiaal terug te geven. De eigenaar weigert mij de toegang tot de cursus te herstellen. Vanwege dit incident heb ik aangifte gedaan bij de politie voor oplichterij en heb ik de situatie gemeld bij relevante instanties. Ik heb dus als consument iets gekocht, wat mij vervolgens is afgenomen. Ik heb geprobeerd met de man te praten, maar er valt niet te praten met dit persoon. Meer mensen hebben een soortgelijke ervaring als ik heb, ik heb tientalle mensen gevonden op Facebook. Ik ben dus niet de enigste. Ik kan de cursus, en zeker de makers niet aanbevelen. Ver weg van blijven.

John Koker Heeft een aankoop gedaan op

Review

Maanden geleden de cursus gekocht, tot mijn grote teleurstelling betreft het alleen basis informatie. Veel informatie is direct van internet gehaald en slechts vertaald. Al enig tijd volg ik ook de Facebook groep van de eigenaren. In deze groep is veel trammelant en gedoe. Regelmatig zie je dat ze slecht advies geven, en wanneer iemand hun dan op vriendelijke manier corrigeert, dan worden ze uit de groep gegooid. Onprofessioneel gedrag van de makers, en dan ook nog hier en daar verkeerde informatie. Bekijk zijn eigen website maar eens, hoe slecht deze in elkaar zit. Dat spreekt al boekdelen. Doe ook maar eens onderzoek naar "Zelfranken" op Facebook en in Google. Een overvloed aan slechte ervaringen van mensen, tot aan oplichting toe. Ver weg blijven van deze club. Jammer van mijn geld, een wijze les geleerd.