Bedrijfs logo van bedrijfsafval.nl

Bedrijfsafval.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Bedrijfsafval.nl
Heb je veel afval weg te gooien? Bestel dan een afvalbak! Waar vraag je je af? Dat kan bij de website bedrijfsafval.nl. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over Bedrijfsafval.nl, zoals de tarieven, reviews en ervaringen.
Een afvalcontainer bestel je snel en eenvoudig. Via de site kies je een container en ledigingsfrequentie en een ingangsdatum. Vul vervolgens je gegevens in en bedrijfsaval.nl zorgt dat je er geen omkijken meer naar hebt!
Bedrijfsafval.nl is werkzaam door heel Nederland.

Tarieven

De tarieven zijn verschillend en uiteenlopend. Om je toch een indruk te geven. Voor een restafval container die eens per vier weken geleegd wordt, met een inhoud van 660 liter, betaal je 23,36 euro per maand. Bekijk op hun site de actuele tarieven.

Afvalstromen

Om de juiste container te bestellen moet je weten om welke afval stromen het gaat. Zo kun je kiezen uit restafval, papier of karton, glas, wil, PMd of archiefvernietiging.

Bedrijfsafval.nl ervaringen en reviews

Wat vind jij van Bedrijfsafval.nl? Deel jouw review, ervaring of juist klacht met ons. Daarmee help je andere klanten die op zoek zijn naar een partner die ze kan helpen met het afval. Ook help je bedrijfsafval.nl zodat ze hun dienstverlening kunnen verbeteren. Hou je reviews, eerlijk, feitelijk en constructief.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews