Bedrijfs logo van tradetracker nederland

Tradetracker nederland

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Tradetracker nederland
Tradetracker is een bedrijf wat "merchants" faciliteert in het starten van een affiliate campagne. Via Tradetracker kun je je als "merchant" maar ook als "publisher" of affiliate aansluiten. Als je je als merchant aanmeldt betekend het dat je toegang krijgt tot publishers die geïnteresseerd kunnen zijn om jouw shop of dienst te promoten. Ben je een publisher dan kun je toegang krijgen tot merchants die jij kunt promoten. Elke keer als jij een merchant promoot en een bezoeker via jou overgaat tot aankoop ontvangt de publisher hier een vergoeding voor. Als publisher heb je geen risico's en kun je je veilig aanmelden om via Tradetracker affiliate te worden. Als merchant, betaal je aan Tradetracker kosten voor iedere aangebrachte sale of lead. Van deze kosten wordt de affiliate betaald en ontvangt Tradetracker een deel voor het faciliteren van de samenwerking.

Tradetracker ervaringen

Mijn ervaringen als publisher van Tradetracker zou louter positief. De interface ziet er goed uit en het systeem werkt heel snel. De campagne informatie is ook duidelijk. Mocht een link niet meer werken, dan ontvang je een melding zodat je geen omzet mis loopt.
Je krijgt een goed beeld van de performance door middel van de statistieken in je dashboard.
Tip: doe zo nu en dan een eigen aankoop met een affiliate link om de tracking te controleren of klik een keer zelf op een link om te controleren of die goed gemeten wordt. In alle tijd dat ik actief ben bij Tradetracker zijn storingen of andere rare dingen weinig voorgekomen.
De uitbetalingen kun je zelf instellen en je kunt aangeven bij welk commissie bedrag je uitbetaald wil worden. Ben je actief in meerdere landen? Dan kun je ook eenvoudig via de interface switchen naar dat land (indien Tradetracker daar ook actief is natuurlijk).
Communicatie met merchants verloopt via het ticket systeem maar je kan ze ook rechtstreeks mailen. Ik vind het fijn om de communicatie via het ticket systeem van Tradetracker te houden zo kun je altijd snel een berichtje terug vinden voor een relevante campagne.
Niet iedere merchant heeft hetzelfde promotiemateriaal beschikbaar. Vaak zie je wel dat er tekstlinks en banners zijn. In sommige gevallen kun je ook gebruik maken van een product feed.

Tradetracker kosten

Tradetracker rekent setup kosten, deze zijn eenmalig 500 euro. Ook betaal je maandelijkse kosten, deze bedragen 80 euro.

Affiliate marketing campagnes bij Tradetracker

De campagnes die je als publisher kunt promoten zijn bij Tradetracker heel uiteenlopend. Ze hebben meer dan 1600 campagnes in hun database dus er is altijd wel een campagne die jij kunt promoten die aansluit bij jouw content en doelgroep.

Contact met Tradetracker

Tradetracker Nederland is gevestigd aan De Strubbenweg 7, 1327 GA in Almere. Per email is Tradetracker te bereiken op [email protected] +31 88 8585 585

Tradetracker ervaringen en reviews

Ben jij al publisher van Tradetracker? Wat zijn jouw ervaringen? Raad je Tradetracker aan als affiliate netwerk of juist niet? Met jouw ervaring en review help je andere publishers om een goede keuze te maken. Samen ontdekken we of Tradetracker een goede en betrouwbare affiliate netwerk is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews