Bedrijfs logo van kamernet.nl

Kamernet.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Kamernet.nl

Is kamernet.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij kamernet.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of kamernet.nl een goede en betrouwbare site is. kamernet.nl is actief in de categorie zakelijke diensten, opleidingen en studie en verder ook te vinden in persoonlijke internetdiensten.

Waarom kiezen voor kamernet.nl?

Je kiest voor kamernet.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met kamernet.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van kamernet.nl.

Jouw ervaringen en review over kamernet.nl

Heb jij weleens iets besteld bij kamernet.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt kamernet.nl overzichzelf?

Kamernet is met meer dan 100.000 kamers per jaar het grootste kamernetwerk van Nederland! Op de website van Kamernet kunnen jouw bezoekers zowel terecht voor het huren van een kamer dan wel het verhuren van een kamer.

Kamer huren en verhuren via Kamernet:

Een kamer huren of verhuren in Nederland wordt gedaan via Kamernet.nl. Op Kamernet kunnen (particuliere) huurders en kamerzoekers snel in contact komen met elkaar. Een kamer verhuren is gratis. Een aanmelding voor een zoeker ook. Om op een advertentie van een huurder te reageren hebben zoekers alleen een lidmaatschap nodig. Hiervoor zijn diverse lidmaatschappen beschikbaar. Door het directe contact met de verhuurders berekent Kamernet geen bemiddelingskosten zoals andere kamerbureaus of makelaars. Doelgroep bij zoekers is 18 / 30 jaar (voornamelijk studenten). De doelgroep bij aanbieders: 18 jaar en ouder.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews