Bedrijfs logo van beleggings panden .nl

Beleggings panden .nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Beleggings panden .nl
Een beleggingspand is een pand wat aangeboden met als doel om in te beleggen. Deze panden zijn vaak in bezit van professionele beleggers zoals pensioenfondsen of onroerend goed fondsen. Particulieren bezitten ook beleggingspanden welke ze verhuren. Ben je op zoek naar een beleggingspand om als particulier of professional in te beleggen? Dan kun je gebruik maken van Beleggingspanden.nl. Deze website brengt kopers en verkopers van beleggingspanden bij elkaar. Is Beleggingspanden.nl betrouwbaar? Lees op deze pagina reviews en werkwijze en ontdek of het een betrouwbare website is!

Beleggingspanden.nl ervaringen

Het is niet direct duidelijk wat nou precies de werkwijze en doel van Beleggingspanden.nl is. Na wat aandachtiger de website te hebben bestudeerd is het een soort Funda voor beleggingspanden. Je kunt de objecten filteren op soort object, minimale en maximale prijs en de gewenste locatie. Op basis van deze filters krijg je het aanbod te zien. Klik je op een bepaalde listing, dan zie je alle relevantie informatie over dat pand. Zoals het soort, vloeroppervlakte verdeing, kadastraal, eigendomssituatie, bouwjaar, bereikbaarheid, huursituatie en huurgegevens. Ook krijg je een goede indruk vanwege de foto's die de verkoper heeft geĆ¼pload. Benieuwd waar het pand staat? Dat zie je op de kaart.

Hoe werkt Beleggingspanden.nl?

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de soort gebruiker. Ben je een verkoper, die een pand heeft staan en die wil verkopen of ben je een koper. Iemand die op zoek is zijn portefeuille uit te breiden?

Verkopers op Beleggingspanden.nl

Als verkoper maak je een account aan door middel van invullen van het registratieformulier. Zodra je account aangemaakt is kun je een "listing" maken op de site, wat inhoudt dat je een pand te koop kan zetten. De kosten bedragen 199 euro exclusief btw en je listing is zes maanden online te zien op het platform.

Kopers op Beleggingspanden.nl

Kopers maken gratis gebruik van deze website. Je kunt een account aanmaken om de panden die je gevonden hebt op te slaan en te volgen. Zie je een pand waar je interesse in hebt? Doe een bod of neem contact op met de verkoper.

Contact opnemen met Beleggingspanden.nl

Heb je een vraag of opmerking of interesse in een pand? Neem contact op met de helpdesk middels telefoonnummer 030-225 31 12. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Stuur je liever een mail? Dat kan naar [email protected]. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de live chat op hun site. Deze vind je rechtsonder op elke pagina.

Beleggingspanden.nl ervaringen en reviews

Heb jij succesvol een beleggingspand verkocht via deze site? Of heb je juist succesvol een beleggingspand weten te kopen? In beide gevallen zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en review over deze site. Laat jouw review achter en help toekomstige beleggers een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Beleggingspanden.nl een betrouwbare website is om een pand te kopen of verkopen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews