Bedrijfs logo van snappcar

Snappcar

4.5

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Snappcar
SnapCarr biedt een uitkomst voor iedereen die geen eigen auto bezit en wel een auto nodig heeft. SnapCarr maakt het mogelijk om auto's te huren van particulieren. Carsharing en autodelen wordt het ook wel genoemd. Door jouw auto te delen met mensen uit je buurt draag je ook een steentje bij het verminderen van CO2 uitstaat. Hoe meer auto's gedeeld worden, hoe minder auto's er nodig zijn. Lees op deze pagina alles over SnappCar zoals werkwijze, tarieven en reviews over SnappCar.

Werkwijze

Je auto verhuren is niet zomaar iets. Je hebt er misschien lang voor gespaard en bent er zuinig op, geheel terecht. Waarom zou je het dan verhuren aan zo maar iemand? Allereerst ontvang je een vergoeding. Ten tweede zijn de huurders door SnappCar gescreend. Ten derde kunnen verhuurders, huurders beoordelen en vice versa. Waardoor je een goede indruk krijgt of de nieuwe huurder betrouwbaar is.

Voordelen SnappCar

SnappCarr neemt alle administratie voor huurders en verhuurders uit handen. Als verhuurder hoef je alleen je auto aan te melden via de applicatie. Je kunt foto's uploaden, kenmerken en prijs instellen. Vervolgens wordt de auto aangeboden in de gewenste regio. Als een huurder interesse toont, ontvang jij een melding en kun je de auto verhuren.
Je auto delen, makkelijk, snel en zonder gedoe!
De autoverhuur is verzekerd door Allianz, dus als verhuurder loop je geen risico's. De verzekering op de auto's is ook goed. Je hebt als huurder 24/7 hulp bij pech en is de auto all-risk verzekerd.
Het aanbod van auto's welke je kunt huren is afhankelijk van wat er in jouw regio wordt aangeboden. Je kunt via de app of site van SnappCar wel filteren en zien of er exotische voertuigen aangeboden worden.

SnappCar diensten

Behalve voor de huur en verhuur van auto's, kun je ook een busje te huur aanbieden.
SnappCarr private lease is een nieuwe dienst van ze. Als je een auto least, kun je hem via SnappCar aanbieden en zo je maandlasten terug verdienen.

Contact met SnappCar

Heb je pech met de gehuurde auto of is er een ongeval geweest? Dan kun je bellen met telefoonnummer +31 (0)30 208 7011 en kies Optie 1.
SnappCar email adres is [email protected]

Kortingscode SnappCar

Op het moment van schrijven zijn er van SnappCar geen kortingscodes bekend.

SnappCar betaalmogelijkheden

Je kunt momenteel voor je boeking alleen betalen met iDeal. De bankrekening waarmee je betaald moet overeenkomen met de naam in je SnappCar account. Gezamenlijke rekeningen of zakelijke rekeningen worden dus niet geaccepteerd.

Review SnappCar, wat is jouw ervaring?

Heb jij een een auto verhuurd/ gehuurd via SnappCar? Hoe is dat bevallen? Hoe ging het contact met de huurder/ verhuurder? Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van SnappCarr Nederland als auto verhuur platform!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews