Bedrijfs logo van mediumastro.nl

Mediumastro.nl

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Mediumastro.nl

Is mediumastro.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij mediumastro.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of mediumastro.nl een goede en betrouwbare site is. mediumastro.nl is actief in de categorie zakelijke diensten, opleidingen en studie en verder ook te vinden in persoonlijke internetdiensten.

Waarom kiezen voor mediumastro.nl?

Je kunt gerust bij mediumastro.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met mediumastro.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van mediumastro.nl.

Jouw ervaringen en review over mediumastro.nl

Hoe heb je het bestellen bij mediumastro.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of mediumastro.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt mediumastro.nl overzichzelf?

Mediumastro.nl is hét online medium platform in nederland. het platform is opgericht met als doel meer transparantie te brengen in de paranormale dienstverlening.
Mediumastro.nl is hét online medium platform in Nederland. Het platform is opgericht met als doel meer transparantie te brengen in de paranormale dienstverlening.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Maxime Heeft een aankoop gedaan op

Review

Heel lang verhaal kort; het duur langer als 14,5 voor een simpele vraag!!! Vervolgens moet je vanalles over jezelf vertellen hoe meer info des te beter, om weer uren te wachten zodat er gemediteerd en contact gemaakt kan worden, nou de volgende dag maar gevraagd of het gelukt is en wat denk je een super simpel antwoord wat iedereen kan schrijven, mensen dit zijn geen mediums geef je geld hier niet aan uit alsjeblieft