Bedrijfs logo van rompslomp

Rompslomp

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Rompslomp
Het kiezen van een goed boekhoudprogramma is belangrijk. Als ondernemer vind je het verwerken van je boekhouding vaak maar gedoe en wil je er niet teveel tijd in steken. Je focust je natuurlijk liever op je business! Toch zijn er ook boekhoudpakketten die het boekhouding eenvoudiger en leuker maken zoals Rompslomp. In dit artikel lees je reviews van andere ondernemers en zo ontdek je of Rompslomp ook iets voor jou is!

Rompslomp boekhoudprogramma voordelen

De belangrijkste voordelen van Rompslomp zijn:
  • Je kunt gratis ermee beginnen en ontdekken of het bij jou past
  • Richt zicht op ZZP'ers, dus niet teveel poespas maar alleen het gene wat je als ZZP'er nodig hebt
  • Eenvoudig in gebruik
  • Simpel programma
  • Mobiele apps zijn beschikbaar
  • Makkelijk facturen versturen

Rompslomp prijzen

Rompslomp is gratis te gebruiken, je kunt onbeperkt gratis facturen en offertes maken. Wil je meer dan dat zoals het bijhouden van uren registraties? Dan kun je upgraden naar een betaald pakket wat al vanaf 5 euro per maand begint.
Het Rompslomp pro pakket is als je je hele boekhouding zelf wil doen, je kunt dan namelijk ook een balans opmaken, winst en verlies rekening inzien en je ontvangt alle functies en mogelijkheden van de goedkopere pakketten.

Rompslomp review

Ben jij al een gebruiker van Rompslomp? Vind je het een fijn boekhoudprogramma? Zou je rompslomp aan je mede ondernemers aanraden of juist niet? Jij als gebruiker bent de ideale ervaringsdeskundige om een goede review te geven over Rompslomp. Wacht niet langer en deel jouw review en help zo andere ondernemers om een goede keuze te maken voor een goed en betrouwbaar boekhoudpakket!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews