Bedrijfs logo van laudius

Laudius

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Laudius

Laudius.nl is een aanbieder van thuisstudies in Nederland. Ze bieden een breed scala aan branche-erkende cursussen aan op verschillende vakgebieden, zoals coaching en counseling, onderwijs en opvoeding, gezondheidszorg en welzijn, en nog veel meer.

Een van de belangrijkste voordelen van Laudius is dat ze het laagste lesgeld van Nederland bieden. Dit betekent dat je tegen een zeer betaalbare prijs kunt studeren en jezelf kunt ontwikkelen. Bovendien kun je binnen 1 minuut beginnen met studeren, wat betekent dat je direct toegang hebt tot het lesmateriaal en kunt beginnen met leren wanneer het jou uitkomt.

Een ander voordeel van Laudius is dat ze open-boek-examens aanbieden die je thuis kunt afleggen. Dit betekent dat je tijdens het examen gebruik kunt maken van je lesmateriaal, wat het leren en het behalen van je diploma veel gemakkelijker maakt. Daarnaast brengt Laudius geen inschrijfgeld in rekening, in tegenstelling tot andere aanbieders van thuisstudies die vaak wel inschrijfgeld vragen.

Een van de unieke aspecten van Laudius is dat je de mogelijkheid hebt om de cursus 14 dagen gratis uit te proberen. Dit betekent dat je de cursus kunt starten en kunt kijken of het bij je past voordat je definitief besluit om je in te schrijven. Als je niet tevreden bent met de cursus, kun je binnen deze periode annuleren en krijg je je geld terug.

Laudius werkt samen met topdocenten die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied. Dit betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardig lesmateriaal en begeleiding tijdens je studie. Daarnaast biedt Laudius branche-erkende opleidingen en diploma's aan, wat betekent dat je een waardevol diploma kunt behalen dat erkend wordt in de branche waarin je wilt werken.

Een ander voordeel van Laudius is dat ze een lesgeldteruggarantie bieden als je niet slaagt voor je examen. Dit betekent dat je je lesgeld terugkrijgt als je niet slaagt, wat een extra motivatie kan zijn om hard te studeren en je examen te halen.

Op de website van Laudius kun je eenvoudig navigeren door het brede scala aan cursussen en opleidingen die ze aanbieden. Je kunt zoeken op vakgebied en cursusnaam, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je ook de nieuwste opleidingen bekijken en zien welke cursussen populair zijn bij andere studenten.

Kortom, Laudius.nl is een betrouwbare en betaalbare aanbieder van thuisstudies in Nederland. Met hun branche-erkende opleidingen, topdocenten en flexibele studiemogelijkheden kun je jezelf gemakkelijk en snel verder ontwikkelen op verschillende vakgebieden. Of je nu je carrière wilt bevorderen, een nieuwe hobby wilt beginnen of je kennis wilt uitbreiden, Laudius heeft voor ieder wat wils.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews