Bedrijfs logo van entrpnr

Entrpnr

2.95

33 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Entrpnr

Boekhouder, debiteurenbeheer, juridische ondersteuning of website ontwikkeling?

Ben je op zoek naar een bedrijf wat jouw kan ondersteunen met een van bovenstaande diensten? Kijk dan naar Entrpnr. Lees op deze pagina reviews, ervaringen klachten of beoordelingen met Entrpnr.
Je zoekt een boekhouder en je krijgt iemand die behalve je boekhouding doet je ook kan helpen met diverse andere problemen waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen, denk aan marketing, juridische ondersteuningen, debiteurenbeheer en marketing. Entrpnr werkt samen met Yuki en daardoor heb jij altijd inzicht n je cijfers, kun je online je facturen versturen en ontvang je nog vele andere voordelen.

Bij Entrpnr heb je keuze uit vele producten en diensten

De producten die Entrpnr aanbiedt zijn Entrpnr Expert, Entrpnr Pro, Entrpnr Smart, Entrpnr Go Plus en Entrpnr Go.
Al deze producten zijn gericht op het zelf boekhouden. Per pakket zijn er meerdere modules beschikbaar waarbij het uitgangspunt is dat je zelf kan boekhouden, dankzij handige snufjes zoals scan en herken, boekhoud app, digitaal archief, bankkoppelingen, ideaalbetaallinkjes kun je het zelf boekhouden nog makkelijker maken. Bij bijvoorbeeld Entrpnr Expert ontvang je ook nog het Commando dashboard, 8 uur boekhoudadvies, 2 uur fiscaaladvies, 1 uur HR advies en 1 uur financieel advies.

Entrpnr reviews en ervaringen

Ben jij op zoeke naar een nieuwe boekhouder of partner die je kan ondersteunen in dit soort werkzaamheden? Of ben je al gebruiker van Entrpnr en wil je jouw ervaring delen? Op deze pagina kun je eenvoudig jouw ervaring, review of klacht achterlaten en daarmee andere entrepreneurs en ondernemers helpen om een goede en betrouwbare boekhoud partner te vinden!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Leo -

Meest populaire review

Review

Inhoudelijk goed gesprek gehad met één van hun accountmanagers en een acceptabele offerte gekregen. Verder doen ze gewoon hun werk achter de schermen en is de samenwerking goed waar nodig.

oud werknemer -

nvt

Review

Dit is een bedrijf van oplichtersfamilie Lagerweij (Steven, Loes en Michelle). Absoluut niet mee in zee gaan. Zij hebben bij een eerdere bv genaamd Cortdaed enorme schade aangericht bij hun clienten (mensen met schulden), ze betaalden een deel van hun personeel niet en betaalden de huur van de panden waar ze inzaten niet. Opgepast dus!

Rolf Feenstra -

Review

Veel contact, maar iedere keer weer een ander. De een wist niet wat de ander deed. 3 maanden verder nog geen geld niks geregeld en kan mijn bedrijf niet starten. Alleen maar loosers en afschuivers . En wilden ze ook nog eerst 3000 euro hebben anderscdeden ze niks. Trap ik niet in, maar mijn zaak moet ik nu later opstarten . En als je ze een mail stuurt antwoorden ze niet eens

Jan -

Review

Klantenservice nul,nul. Prijs per maand is veelte hoog je krijgt er niks voor terug. Door het ´werk´ van deze boekhouders is me bedrijf bijna ten onder gegaan en nu zit ik met allemaal onnodige kosten. Zeer brutaal en helemaal niet behulpzaam. Eerste klas oplichters die alleen maar op je centen uit zijn. En heel moeilijk bereikbaar tot dat ze geld van jouw willen dan weten ze je opeens wel te vinden

bianca damen -

Review

voorgestelde offerte is niet kloppend aan het advies of de website. Ik had geweigerd en de support afdeling zou dit stopzetten. Ze hadden mij van diverse afdelingen gebeld. Uiteindelijk krijg je een factuur van bijna 1000 euro. Terwijl je niets hebt getekend. Dit is mijn 6de reactie en per telefoon waren ze niet aanwezig overdag.

R -

Review

Het sijn ordinaire valse profeten en oplichters in een net pak, Ik kreeg zonder wederzijds goedvinden een extreem hoge rekening van €600,- terwijl €300 was afgesproken. Dit bedrijf wisselt om de paar jaar van naam dus grote kans dat je al bent opgelicht want dit bedrijf opereert onder meerdere bedrijfsnamen

Aydin -

Review

Als je de slechtste boekhouder van Nederland wilt is dit de ideale bedrijf. Komen afspraken niet na komen met onterechte facturen. Verwacht geen advies of ergens dat ze je mee helpen dit is aan het lot overgelaten want volgens de directeur moet er belasting betaald worden maar regelingen vertellen ho maar.

Adriaan -

Review

Entrpnr is zoals commercieel directeur Ton van Noort zegt 1 grote fabriek. Dat is ook een reden waarom boekhouding helaas slecht gebeurt,boekhouding is niet op orde en veel personeels verloop. Ook al geef je die fouten aan dan wil dat niet doordringen of er wordt niet geluisterd. Ik waarschuw iedereen om hier de boekhouding te laten doen want een traject met deze maatschappij en zulke bestuurders is een ramp.

Piotr Chalas -

Review

I do not recommend services of ENTRPNR. Terrible communication - either by phone or email. Waited 3 months for a reply to email with a few questions and haven't received it. One of the many reasons I have switched now to a different accountants. Sour ending as well... Gave my months notice on 1st of the month and being charged for april after the agreed end-date was 31st of March. Do not make any business with them at all!

Daniel Molenaar -

Review

Begrijp de slechte berichten niet die je op sommige review sites leest. Zit nu twee jaar bij Entrpnr en alles verloopt prima. Boekhouding is netjes optijd afgerond. Als ik een email stuur krijg ik gewoon antwoord. Mijn webshop hebben ze helemaal gekoppeld.

Blanca Uribe Heeft een aankoop gedaan op

Review

Helaas ben ik ook slachtoffer geworden van de praktijken van ENTRPRN en NOTRS. Het boekhoudkantoor ENTRPRN nam in december 2023 contact met mij op en vroeg of ik voor een van zijn klanten bij het passeren van een oprichtingsakte bij een notaris (NOTRS) wilde tolken. Later kwam ik achter dat de NOTRS een dochteronderneming van ENTRPRN is. Op aanwijzing van ENTRPRN stuurde ik van tevoren de factuur naar de notaris. Dit is binnen mijn beroep gebruikelijk, ik vond het prima. De akte werd op de afgesproken dag echter niet gepasseerd omdat de klant, volgens de notaris, nog niet alles in orde had. Het gesprek werd beëindigd en er werd een tweede afspraak gemaakt. Op aanwijzing van het ENTRPNR stuurde ik van tevoren een tweede factuur naar de notaris voor deze tweede opdracht. Je ziet het al aankomen. Nu, ruim twee maanden later, zijn de facturen nog niet betaald. In een email geeft NOTRS aan de tweede factuur zelf te gaan betalen en verder niets mee te maken met de eerste factuur. Had NOTRS ten onrechte de akte bij de eerste afspraak niet gepasseerd, vraag ik me af. Desondanks blijft het bedrag van de tweede factuur ook onbetaald. ENTRPRN geeft aan dat het niet aan haar is om de eerste factuur te betalen en alles op alles te zetten om zijn klant het bedrag te laten overmaken. Ook niet gebeurd. Ook eind klant reageert niet op mijn e-mails. E-mails en whatsapp berichten aan alle partijen blijven sinds een aantal weken onbeantwoord. Frustrerend dat iemand er vanuit kan gaan dat je voor hem/haar “gratis” werkt. Wees alert!!!!!

Rogier Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ik heb werkelijk waar nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo'n grote minachting voor haar klanten. De oprichting van een tweetal BV's bleek een slepend traject van maanden, waarna ik uiteindelijk door eigen ingrijpen en het maken van flinke extra kosten het proces vlot heb moeten trekken. Gedurende het traject ben ik meerdere keren voorgelogen en ben ik geen enkele keer teruggebeld nadat ik daarom verzocht had. Daarnaast wordt niet het (fiscale) advies geleverd dat je zou mogen verwachten van een financieel dienstverlener. NOTRS/ENTRPNR levert absoluut niet conform afspraak en op een manier die m.i. grenst aan oplichting of op z'n minst nalatigheid. Ik zou dit bedrijf dan ook voor geen enkele dienst adviseren. Nadat de oprichtingsaksten met de door NOTRS ingehuurde notaris waren doorgenomen, volgden weken van radiostilte. Het excuus was overmacht en drukte bij de notaris. Na eigen onderzoek bleek echter dat NOTRS de betreffend notaris gewoon niet betaald had voor geleverde diensten en dat deze daardoor, m.i. terecht, niet leverde. Ik ben meerdere keren voorgelogen over de daadwerkelijke reden. Ik heb het proces vlot moeten trekken door zelf de notaris te betalen, terwijl ik NOTRS hiervoor al betaald had. Ook de mea culpa van NOTRS, toen ik ze confronteerde met mijn bevindingen, bleek niets waard. Er werd mij beloofd dat de door mij betaalde extra kosten direct zouden worden vergoed, maar tot op heden heb ik daar nog geen cent van teruggezien. Weer een leugen dus en een voorbeeld van totale minachting van klanten. Geen vergoeding, geen communicatie, geen tegemoetkoming. Helemaal niets. Misschien dat als reactie op deze review het standaard "Vervelend, maar neem contact op zodat we dit kunnen oplossen" volgt. Maar die kans heb ik ze al gegeven en die heeft NOTRS niet gepakt. Nogmaals, zulke slechte dienstverlening heb ik nog nooit meegemaakt. Er rest mij niets anders dan NOTRS formeel in gebreke te gaan stellen.

Danny -

Review

Ga niet met hun in zee ze praten je zo snel mogelijk in een contract dat vol met haken en ogen zit en laten je dit zo snel mogelijk tekenen… wil je t niet mag je gewoon 181 euro betalen voor een telefoongesprek van 5 minuten. Mijn advies zoek een goeie boekhouder die zorg draagt voor zijn klanten ipv deze afzetterij !

Michiel -

Review

Zeer fijn contact met mijn boekhouder Zehra. Staat altijd voor mij klaar.

Anoniem -

Nvt

Review

Zeer slecht bedrijf. Weten van elkaar niet wie met wat bezig is. Zouden naast mijn boekhouding ook mijn schulden oplossen maar sturen duizenden euro’s aan rekeningen waardoor je nog dieper in de schulden raakt. Staan bekend als oplichters

Meta Wijnen -

Review

Zeer slechte ervaring met deze organisatie. Had zelf een zelfstandige boekhouder, Maar die is toen zonder melden gefuseerd met dit bedrijf. Enorm slechte customer service. Kunnen zelf wanneer je 3 facturen inlevert niet normaal de cijfers doorvoeren. En er wordt vaak onvriendelijk of laconiek gereageerd op vragen. Er wordt beloofd om jaarcijfers af te maken, waarna er na 8 maanden nog niks is gebeurd. Inmiddels meerdere 'accountants' gehad en wordt iedere keer verplaatst naar een nieuwe.

Mohammed -

Review

Goede kantoor

Victor -

Review

Tevreden. Ik had wat forse achterstanden in mijn boekhouding door gerommel van mijn vorige boekhouder. Entrpnr heeft mij snel geholpen om alles op orde te krijgen voor een nette prijs.

H. Tuinman -

Review

Prima. Ik moest mijn eenmanszaak omzetten naar een B.V. Ze hebben mij prima geholpen bij het opzetten van de B.V. en daarna de fiscale afhandeling voor het inbrengen van mijn eenmanszaak in de B.V. Ging allemaal erg voorspoeding.

Geurt Harderwijk -

Review

Erg tevreden. Klaas-Jaap is mijn contactpersoon en een fijne kerel.

The Menshop -

Review

Prima kantoor, vooral erg prettig dat ik ze tot 22.00 uur goed kan bereiken. Voor mij als kleine zelfstandige is dat erg fijn aangezien ik tijdens kantooruren in mijn winkel sta.

Maria -

Review

Doen gewoon wat ze moeten doen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Redouan -

Review

Er tevreden, ze werken snel en voor mij als starter krijg ik echt hulp bij mijn onderneming

Marielle -

Review

Ik ben super tevreden! Ze hebben mij geholpen met het oprichten van een nieuwe bv en holding. Dit was echt een goed lopend proces. Alles goed kunnen afstemmen met de fiscalist en was vlot geregegeld. Inmiddels doen ze ook onze boekhouding. Tot nu toe geen klachten!