Bedrijfs logo van dokteronline.com

Dokteronline.com

2.63

2 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Dokteronline.com
Dokteronline.com is een online service voor consumenten, ze bieden zelf geen producten aan maar regelen voor ocnsumenten een online consult met geregistreerde en onafhankelijke EU artsen. Mocht daar een recept uit voortkomen wordt deze naar je huis verzonden. Dokteronline.com is geen online apotheek of online dokter.

Voordelen van DokterOnline

Dokteronline heeft als grote voordelen dat het erg discreet is, betrouwbaar en veilig en een groot aanbod van producten door hun grote ervaring in deze markt.

Hoe werkt DokterOnline?

Het is heel eenvoudig. Online bekijk je naar de mogelijkheden die men biedt, zodra je een geschikt product hebt gevonden vraag je een online consult aan bij een arts. De kosten bedragen hiervan 29 EUR. De arts beoordeelt de door jou ingevulde vragenlijst, tijdens het invullen van deze vragenlijst kun je een voorkeur voor behandeling aangeven. De arts bepaald uiteindelijk of deze voorkeur gehonoreerd wordt. De arts kan op basis van jouw klachten een ander behandelplan kiezen. Als de aanvraag door de arts afgewezen wordt, betaald DokterOnline de consult kosten aan jou terug.
Je kunt met een recept van je eigen huisarts geen opdracht plaatsen op Dokteronline. De opdrachten die via Dokteronline zijn te plaatsen zijn altijd gekoppeld aan een arts consult.

Welke services biedt DokterOnline.com aan?

Populaire services zijn SOA consulten, afslanken, erectiestoornissen, pijnverlichting en slapeloosheid. Voor heren en dames heeft Dokteronline het nodige in het assortiment. Voorkomende klachten voor mannen zijn haarverlies, libido, erectiestoornis, premature ejaculatie of testosteron. Klachten waar vrouwen mee te maken kunnen hebben zijn morning after pil, menstruatie uitstellen, blaasontsteking, vaginale klachten, gezichtsbeharing en bij vruchtbaarheid. Dit en meer is via DokterOnline te regelen.

Hoe ontvang ik mijn recept?

Mocht de arts een recept uitschrijven dan kun je deze thuis laten bezorgen of recept doorsturen naar BlueClinic. Zij zorgen ervoor dat het recept door een Europese apotheek naar jouw adres verstuurd. De kosten voor het recept betaal je rechtstreeks aan BlueClinic + de eventuele extra verzendkosten.


Wat te doen bij een afgekeurde opdracht?

Als u een recept aanvraagt na aanleiding van een consult en deze wordt om de een of andere reden niet toegekend, dan zal Dokteronline het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Betaalmethodes

Bij Dokteronline kun je het consult betalen via iDeal, Mastercard, overboeking, Klarna (achteraf betalen), creditcard of Giropay. De betalingen worden geind door ICEPAY/ Docdata Payments, dus dat is wat je op je afschrift zal zien.

Contact opnemen met Dokteronline

Je kunt hen bereiken via de website (contactformulier), chatbox of telefonisch op 00800-486-72968 van 9 uur s'morgens tot 21.00 uur s'avonds.

Reviews, ervaringen of klachten over Dokteronline.com?

Heb jij een services besteld bij Dokteronline? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat is bevallen!
Is het allemaal goed gegaan of heb je contact gehad met de klantenservice? Zo ja, reageert de klantenservice vlot? Hoe is het consult met de arts verlopen? Hoe ging de levering van het recept?
Laat jouw review, ervaring of beoordeling over DokterOnline achter en help toekomstige klanten een juiste keuze te maken!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Melvin -

Meest populaire review

Review

Heb een consult gehad met de arts en ik was er wat gespannen voor. uiteindelijk goed gegaan en heb mijn recept mogen ontvangen via bluecircle. top

Sander Starreveld -

Review

Bij dokter online een medicijn geprobeerd te bestellen met een consult. Geen levering en ‘de betaling kon niet getraceerd worden’ … geld kwijt en geen medicijnen