Clicky

Boohoo

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van boohoo. Lees de reviews en bezoek de website https://nl.boohoo.com.

Wat vind je van boohoo?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over boohoo. Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: dames en herenmode warenhuizen schoenen en laarzen sieraden, horloges en accessoires

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over boohoo

Linda

Jurkjes en topjes

Maten kloppen niet, vervolgens een ramp om een zaak te vinden die de retour kom doen. Uiteindelijk veertig euro verder inclusief verzendkosten en retourneren voor twee middelmatige items. Nooit meer!

3 maanden geleden gepost

Karen

Jurken

Kleding ziet er erg leuk op de site is vaak ook niet prijzig. De kwaliteit valt wel iets tegen maar dit is gezien de prijs niet erg. Levertijden kloppen vaak niet, zo wordt er aangegeven 6 dagen terwijl dit soms wel 2 weken kan zijn. Retour kosten zijn voor jezelf ook een nadeel, het pakketje moet namelijk terug naar de uk. Bestel daarom altijd om te houden. Maten vallen ook kleiner uit.

11 maanden geleden gepost

Michelle

Boohoo Nederland - Mom short en joggers

Goedkope prijs, kleren waren van OK kwaliteit, heb even op mijn pakketje moeten wachten maar blij dat het binnen is. Ik zou Boohoo aanraden. Neem wel de tijd met de levering want het kan wat langer duren omdat het uit Engeland komt.

2 jaar geleden gepost