Bedrijfs logo van skala.nl

Skala.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Skala.nl
Wanneer je even niet het geld hebt voor een nieuw TV, koelkast, wasmachine of laptop dan zijn er nu ook mogelijkheden om deze apparaten te huren. Huren? Ja zeker! In deze geweldige tijden van het internet zijn er webshops waar je dit soort dure apparaten kan huren en dus niet meer een grote som geld in een keer zal moeten betalen. In dat geval kan je gebruik maken van Skala.nl om al jouw apparaten die je nodig hebt te huren. Van laptops, desktops, wasdrogers, wasmachines, koelkasten tot aan een playstation en een elektrische fiets. Maar is Skala.nl wel betrouwbaar om jouw apparaten van te huren? Heb jij al eens een bestelling geplaatst en wil je je ervaring delen met andere potentiele klanten van Skala? Laat dan op deze pagina een review achter!

Skala.nl reviews

Het voordeel van Skala.nl is dat je niet in een keer een groot bedrag zal moeten betalen voor een nieuw apparaat wanneer je dat geld niet hebt. Je kan je apparaten huren die je nodig hebt en daarnaast krijg je ook nog eens een volledige servicegarantie, wat betekent dat je gratis reparaties of zelfs vervanging kan krijgen en dat tegen hetzelfde maandbedrag dat je betaalt voor het huren van je apparaat. Skala.nl geeft je de mogelijkheid om van allerlei top merken een bestelling te doen, denk aan: LG, Bosch, Samsung, Sony, Denon, Acer, Asus, HP, Whirlpool en nog veel andere merken. Zodra er een nieuwe review beschikbaar is zal je deze kunnen lezen op deze pagina, deze houden we automatisch up to date!

Skala.nl goedkoop huren van wasmachines, televisies, wasdrogers, koelkasten en meer

Voor slechts vanaf 1 euro per maand kan je al een wasmachine, televisie, wasdroger, koelkast of een ander apparaat huren. Let wel op dat dit een tijdelijke actie is en dat het kan zijn dat dit niet altijd geldt. De tarieven voor het huren van een apparaat zijn niet goedkoop, maar daar krijg je wel de service voor terug. Je krijgt namelijk de volledige servicegarantie op elektronica, inclusief gratis reparatie en dat is toch wel een van de voordelen van het huren van een apparaat via Skala.

Betalen bij Skala.nl

Je kan al direct een van de beschikbare apparaten op Skaal huren met de volgende betaalmethodes: automatische incasso, periodieke overboeking of per acceptgiro

Contact opnemen met Skala.nl

We snappen maar al te goed dat je soms vragen of opmerkingen hebt. Wellicht wil je advies ontvangen over een product dat je wil huren. In dat geval kan je contact opnemen met Skala.nl via de volgende manieren:

Voor advies:
088 - 712 9000
(ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00)

Email: [email protected]

Adres:

Oude Bosscheweg 7
5301 LA Zaltbommel
Postbus 222
5300 AE Zaltbommel

Skala.nl reviews, recensies en ervaringen

Heb je zelf al een keer iets gehuurd via Skala.nl? Heb je dat als prettig ervaren of totaal niet, en zou je andere klanten aanraden om witgoed of ander apparatuur te huren via Skala.nl? Laat jouw review, ervaring, klacht of recensie over Skala.nl achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Skala een betrouwbare webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews