Bedrijfs logo van alibaba

Alibaba

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Alibaba

Is alibaba betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij alibaba? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. alibaba is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in de subcategorie baby en kinderen.

Waarom kiezen voor alibaba?

Je kiest voor alibaba wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met alibaba

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van alibaba.

Jouw ervaringen en review over alibaba

Heb jij weleens iets besteld bij alibaba? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt alibaba overzichzelf?

Alibaba, dat in 1999 werd gelanceerd, is een van 's werelds grootste toonaangevende platforms voor de wereldwijde groothandel. Wij bedienen miljoenen kopers en leveranciers over de hele wereld. Het merk brengt u honderden miljoenen producten in meer dan 40 verschillende grote categorie├źn, waaronder consumentenelektronica, machines en kleding. Kopers van deze producten bevinden zich in meer dan 190 landen en regio's en wisselen dagelijks honderdduizenden berichten uit met leveranciers op het platform. Welkom in een nieuwe wereld van e-commerce en inkomsten
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews