Bedrijfs logo van kamstmode.nl

Kamstmode.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Kamstmode.nl

Is kamstmode.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij kamstmode.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. kamstmode.nl is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in de subcategorie sieraden, horloges en accessoires.

Waarom kiezen voor kamstmode.nl?

Je kiest voor kamstmode.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met kamstmode.nl

kamstmode.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over kamstmode.nl

Heb jij weleens iets besteld bij kamstmode.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt kamstmode.nl overzichzelf?

Kamst Mode is een middelgrote kledingwinkel met vijf vestigingen in de provincies Drenthe en Overijssel. Kamst Mode bestaat al meer dan 75 jaar! En heeft dit jaar z’n 75e-jarige bestaan gevierd. In 1949 is het eerste filiaal geopend in Nieuw-Amsterdam. Kamst Mode concentreert zich voornamelijk op vrouwen. Naast het verzorgen van een wekelijkse online modeshow, hebben zij ook nog een team van topprofessionals in de winkels staan die klaarstaan. Zij bieden ondersteuning van klantvragen en helpen bij het vinden van de juiste outfit. Kamst Mode houdt zich bezig met de nieuwste trends en heeft verschillende merken in de grote merken in de winkel hangen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews