Bedrijfs logo van berrylook.com

Berrylook.com

Omschrijving bedrijf

Over Berrylook.com
Je hebt tegenwoordig talloze webshops waar je je ei kwijt kan als je eens lekker wil shoppen en al helemaal als vrouw zijnde is er genoeg keus. Van jurkjes tot aan sneakers, van hakken tot aan colberts. Je kan het zo gek nog niet bedenken en je kan het online vinden. En zo is Berrylook ook een van de grotere internationale webshops waar je terecht kan voor vrouwen kleding. Berrylook staat niet alleen bekend om het feit dat het een webshop voor vrouwen is, maar dat het ook nog eens goedkope fashion kleding verkoopt en dat maakt Berrylook.com populair onder de Nederlandse vrouwen (maar ook internationaal). Als je nog niet eerder hebt gehoord van Berrylook wil je natuurlijk weten wat de ervaringen zijn en of het betrouwbaar is. Op deze pagina kan je de laatste reviews over Berrylook lezen. Mocht je zelf al ervaringen hebben met Berrylook dan vragen we je om deze te delen met ons zodat potentiele klanten daar van kunnen leren.

Berrylook.com review

Doordat het enorm druk is op Berrylook kan het zijn dat je bestelling wat langer duurt dan normaal, maar wat je ervoor terug krijgt is geweldig. Goedkope fashion kleding voor vrouwen, zoals je hieronder ook al hebt kunnen lezen, tegen een onwijs goede prijs. Je kan werkelijk waar alles krijgen via deze webshop en er zijn talloze artikelen die je kan vinden. Kortom, voor vrouwen is dit de place to be om je helemaal uit te leven wanneer je nieuwe kleding nodig hebt of wanneer je jezelf gewoon eens wil verwennen. Berrylook is betrouwbaar gebleken tot nu toe, maar mocht dit ooit veranderen of mochten we ooit klachten ontvangen dan zullen we deze pagina aanpassen om dat duidelijk te maken. Ben je dus op zoek naar nieuwe kleding voor vrouwen of wil je gewoon iemand verrassen met een leuk cadeau? Dan kan je dag en nacht terecht op Berrylook.com.

Berrylook (goedkope) fashion kleding voor vrouwen

Blazers, jurkjes, sneakers, hakken, pumps, laarzen, maxi jurken, jeans (spijkerbroeken), leggings, sokken, accessoires en nog veel meer kan je allemaal bestellen via Berrylook. Het mooie is dat Berrylook bekend staat om de goedkope kleding en dat is ook goed terug te zien aan de prijzen die je daar ziet. Niet alleen dat, maar je ziet ook talloze aanbiedingen die je vrijwel nergens anders kan krijgen. Let wel op, als je eenmaal begint kan het wel verslavend zijn om zoveel mogelijk koopjes te kunnen scoren via de shop!

Betalen bij Berrylook

Betalen bij Berrylook kan met Paypal, per creditcard met Mastercard, VISA & Maestro, maar daarnaast ook met Giropay of per bankoverschrijving.

Contact opnemen met Berrylook

Doordat Berrylook internationaal werkt is het helaas niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Wat je wel altijd kan doen is contact opnemen met de klantenservice via de email. Je kan een email sturen naar het volgende adres: [email protected]

Berrylook.com reviews en ervaringen

Heb jij al eens kleding besteld voor jezelf, vriendin of vrouw bij Berrylook en hoe heb je dat ervaren? Hoe was de kwaliteit en heb je de verzending op tijd ontvangen? Hoe ging de betaling en is alles verlopen zoals je had verwacht dat het zou lopen? Is Berrylook.com volgens jou betrouwbaar? Laat jouw review over de kleding van Berrylook achter via het reviewformulier en help toekomstige klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of Berrylook.com een betrouwbare en goedkope fashion shop is voor vrouwen!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews