Bedrijfs logo van arganisch.nl

Arganisch.nl

Omschrijving bedrijf

Over Arganisch.nl
Arganolie ken je misschien van naam en weet je dat het een olie is. Maar wist je dat arganolie van de arganboom komt? En dat die alleen is te vinden in het zuidwesten van Marokko. Er is heel veel namaak olie in omloop waardoor je extra goed moet opletten wanneer je arganolie online koopt. Arganolie is populair omdat het een uiteenlopende toepasbaarheid heeft, je kunt het voor meerdere dingen gebruiken. Smeer het op je huid om een jongere en zachte huid te krijgen. Last van droog haar? Gebruik arganolie in je haar. Wil je sterkere nagels of nagelriemen, gebruik arganolie. Last van droge lippen? Jep, smeer arganolie op je lippen. Vanwege de uitgebreide werking van arganolie, de toenemende populariteit, doe je er verstandig aan om voor dat je besteld reviews te lezen. Op deze pagina vind je reviews, ervaringen, klachten over Arganisch.nl.

Arganisch review

De webwinkel van Arganisch ziet er netjes en verzorgd uit waardoor je een betrouwbaar gevoel krijgt. Ook is er veel informatie aanwezig, over arganolie maar ook over de shop, verzending en levering en retourneren. Arganisch geeft op hun site aan dat de arganolie die zij verkopen EcoCert gecertificeerd is, dus dit betekend dat de olie 100% biologisch is. Het aanbod van arganolie bestaat op moment van schrijven uit 100% puur cosmetische arganolie, 100% puur culinaire arganolie en twee voordeel bundels voor beide varianten.
Bestel je voor 23 uur, wordt je bestelling de volgende dag al geleverd. Ook is de verzending gratis wanneer je voor meer dan 35 euro besteld. Dankzij de niet goed, geld terug garantie, loop je via Arganisch vrij wel geen risico, dit geldt ook voor na het openen van het flesje.

Arganolie via Arganisch

Niet alle arganolie die online verkocht wordt, is arganolie. Het komt weleens voor dat sluwe ondernemers gemengde olie als arganolie verkopen. Omdat Arganisch een EcoCert certificaat heeft, kunnen we ervan uitgaan dat zij echte arganolie verkopen. De aangeboden argonolie op hun site is culinair of cosmetisch te gebruiken. Afhankelijk van de grootte van het flesje varieert de prijs. Bekijk op hun site de actuele prijs voor arganolie.

Arganisch betaalmogelijkheden

Je kunt je bestelling arganolie veilig afrekenen via iDeal, ApplePay, Paypal, Creditcard of laten incasseren middels automatische incasso.

Contact opnemen met Arganisch

Heb je een vraag over arganolie of over je bestelling? Het team van Argrarisch is dagelijks te bereiken van 9 tot 20:00 uur. Telefonisch is men te bereiken op telefoonnummer 085 - 06 00 411, via email op [email protected] en andere via de livechat op hun website.

Bedrijfsgegevens

Arganisch is gevestigd op het volgende adres: Groeneweg 162 E, 3981CP, in Bunnik.

Reviews en ervaringen over Arganisch

Heb jij arganolie besteld via Arganisch? Hoe heb je dat ervaren? Is de kwaliteit van de arganolie wat je ervan verwacht had. Je kunt jouw review, ervaring of klacht over Arganisch delen op reviewdesk.nl. Dankzij jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze maken en ontdekken wij of Arganisch.nl een betrouwbare webwinkel is voor arganolie.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews