Clicky

Aliexpress

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van aliexpress. Lees de reviews en bezoek de website https://nl.aliexpress.com/.

Wat vind je van aliexpress?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over aliexpress. Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: warenhuizen sieraden, horloges en accessoires lifestyle speelgoed kleding baby en kinderen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over aliexpress

Peter

BMS kapot geleverd

Geef niet door dat je pakketje is aangekomen, je hebt hiermee aangeven dat alles naar wens is. Handige nieuwe strategie voor Chinees bedrijfjes op AliExpress om kapotte spullen te slijten.

7 maanden geleden gepost

wim

usb stick , bouten en schroeven .

wacht al meer dan 3 maanden op 2 bestellingen van aliexpress . blijkt het ergens in Tsjechië te liggen . weg geld weg bestellingen .

10 maanden geleden gepost

Damoen

AliExpress niet betrouwbaar

-slechts kwaliteit- geen garantie - lange levertijd( extra betalen voor snelle levering; 7,10, 20 dagen, maar in realiteit moet je toch weken of soms maanden wachten op je product, als het überhaupt binnen komt! Op deze manier stelen verkopers uit de site van de kopers en AliExpress steunt hen om dit te mogen doen! Vaak beschadigde of verkeerde producten ontvangen! Een keer moest ik zelfs een kappot smartwatch op mijn eigen kosten retourneren (18 euro) of mijn geld laten zitten?

over 1 year geleden gepost

Nijboer

smart phone protector

Na ander halve maand pakketje pas gekregen!!

over 2 years geleden gepost