Entrpnr

Scoort een 1.4 van de 5 sterren, uit 8 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van entrpnr. Lees de reviews en bezoek de website https://www.entrpnr.nl.

Wat vind je van entrpnr?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over entrpnr

Rolf Feenstra

Ze zouden mij aan een krediet helpen

Veel contact, maar iedere keer weer een ander. De een wist niet wat de ander deed. 3 maanden verder nog geen geld niks geregeld en kan mijn bedrijf niet starten. Alleen maar loosers en afschuivers . En wilden ze ook nog eerst 3000 euro hebben anderscdeden ze niks. Trap ik niet in, maar mijn zaak moet ik nu later opstarten . En als je ze een mail stuurt antwoorden ze niet eens

9 maanden geleden gepost

R

Accountancy/boekhouding services

Het sijn ordinaire valse profeten en oplichters in een net pak, Ik kreeg zonder wederzijds goedvinden een extreem hoge rekening van €600,- terwijl €300 was afgesproken. Dit bedrijf wisselt om de paar jaar van naam dus grote kans dat je al bent opgelicht want dit bedrijf opereert onder meerdere bedrijfsnamen

9 maanden geleden gepost

Leo

Boekhouding

Inhoudelijk goed gesprek gehad met één van hun accountmanagers en een acceptabele offerte gekregen. Verder doen ze gewoon hun werk achter de schermen en is de samenwerking goed waar nodig.

7 maanden geleden gepost

bianca damen

offerte 15 facturen voor q3 en q4, maar de offerte klopten niet wat we hadden afgesproken. ik heb zowel telefonisch als schriftelijk vermeld dat ik niet akkoord gaat met de voorgestelde offerte.

voorgestelde offerte is niet kloppend aan het advies of de website. Ik had geweigerd en de support afdeling zou dit stopzetten. Ze hadden mij van diverse afdelingen gebeld. Uiteindelijk krijg je een factuur van bijna 1000 euro. Terwijl je niets hebt getekend. Dit is mijn 6de reactie en per telefoon waren ze niet aanwezig overdag.

4 maanden geleden gepost

Meta Wijnen

Ik betaal iedere maand voor kun 'service'

Zeer slechte ervaring met deze organisatie. Had zelf een zelfstandige boekhouder, Maar die is toen zonder melden gefuseerd met dit bedrijf. Enorm slechte customer service. Kunnen zelf wanneer je 3 facturen inlevert niet normaal de cijfers doorvoeren. En er wordt vaak onvriendelijk of laconiek gereageerd op vragen. Er wordt beloofd om jaarcijfers af te maken, waarna er na 8 maanden nog niks is gebeurd. Inmiddels meerdere 'accountants' gehad en wordt iedere keer verplaatst naar een nieuwe.

3 maanden geleden gepost

Piotr Chalas

Accounting services

I do not recommend services of ENTRPNR. Terrible communication - either by phone or email. Waited 3 months for a reply to email with a few questions and haven't received it. One of the many reasons I have switched now to a different accountants. Sour ending as well... Gave my months notice on 1st of the month and being charged for april after the agreed end-date was 31st of March. Do not make any business with them at all!

about 2 months geleden gepost

Adriaan

Boekhouding

Entrpnr is zoals commercieel directeur Ton van Noort zegt 1 grote fabriek. Dat is ook een reden waarom boekhouding helaas slecht gebeurt,boekhouding is niet op orde en veel personeels verloop. Ook al geef je die fouten aan dan wil dat niet doordringen of er wordt niet geluisterd. Ik waarschuw iedereen om hier de boekhouding te laten doen want een traject met deze maatschappij en zulke bestuurders is een ramp.

about 2 months geleden gepost

Anoniem

Nvt

Zeer slecht bedrijf. Weten van elkaar niet wie met wat bezig is. Zouden naast mijn boekhouding ook mijn schulden oplossen maar sturen duizenden euro’s aan rekeningen waardoor je nog dieper in de schulden raakt. Staan bekend als oplichters

26 dagen geleden gepost

Expert review

entrpnr Review

Boekhouder, debiteurenbeheer, juridische ondersteuning of website ontwikkeling?

Ben je op zoek naar een bedrijf wat jouw kan ondersteunen met een van bovenstaande diensten? Kijk dan naar Entrpnr. Lees op deze pagina reviews, ervaringen klachten of beoordelingen met Entrpnr.
Je zoekt een boekhouder en je krijgt iemand die behalve je boekhouding doet je ook kan helpen met diverse andere problemen waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen, denk aan marketing, juridische ondersteuningen, debiteurenbeheer en marketing. Entrpnr werkt samen met Yuki en daardoor heb jij altijd inzicht n je cijfers, kun je online je facturen versturen en ontvang je nog vele andere voordelen.

Bij Entrpnr heb je keuze uit vele producten en diensten

De producten die Entrpnr aanbiedt zijn Entrpnr Expert, Entrpnr Pro, Entrpnr Smart, Entrpnr Go Plus en Entrpnr Go.
Al deze producten zijn gericht op het zelf boekhouden. Per pakket zijn er meerdere modules beschikbaar waarbij het uitgangspunt is dat je zelf kan boekhouden, dankzij handige snufjes zoals scan en herken, boekhoud app, digitaal archief, bankkoppelingen, ideaalbetaallinkjes kun je het zelf boekhouden nog makkelijker maken. Bij bijvoorbeeld Entrpnr Expert ontvang je ook nog het Commando dashboard, 8 uur boekhoudadvies, 2 uur fiscaaladvies, 1 uur HR advies en 1 uur financieel advies.

Entrpnr reviews en ervaringen

Ben jij op zoeke naar een nieuwe boekhouder of partner die je kan ondersteunen in dit soort werkzaamheden? Of ben je al gebruiker van Entrpnr en wil je jouw ervaring delen? Op deze pagina kun je eenvoudig jouw ervaring, review of klacht achterlaten en daarmee andere entrepreneurs en ondernemers helpen om een goede en betrouwbare boekhoud partner te vinden!

Waarom kiezen voor entrpnr?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over entrpnr

Is entrpnr betrouwbaar?

Er zijn 8 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over entrpnr. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.44.

Waar is entrpnr actief?

Dit bedrijf is actief in de sector zakelijke diensten, opleidingen en studie en in de subcategorieën: persoonlijke internetdiensten boekhoudsoftware

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar entrpnr te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor entrpnr 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.